Nem várta meg, amíg beérnek a kórházba! A mentőautóban született meg egy kisbaba a 85-ös főút mellett

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Nem várta meg, amíg beérnek a kórházba! A mentőautóban született meg egy kisbaba a 85-ös főút mellett Mindig örömhír, ha egy kisbaba megszületik. Persze a szülés lefolyása sokszor olyan gyors, hogy a pici különleges körülmények között jön a világra - például egy mentőautóban, mint ahogy arról az Országos Mentőszolgálat beszámolt. Mindig örömhír, ha egy kisbaba megszületik, és a szülők végre a karjaikban tarthatják az újszülöttet. Persze a szülés lefolyása sokszor olyan gyors, hogy a pici különleges körülmények között jön a világra - például egy mentőautóban, mint történt az legutóbb.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán találtuk a hírt, miszerint egy kisbaba nem várta meg, míg anyukája kórházba kerül, de szerencsére a mentők ott voltak és segítettek neki megszületni.

Nem értek el a kórházig
Mint írták, szombat este egy férfi kért segítséget várandós feleségéhez Győr-Moson-Sopron megyében. A mentők riasztották is a kapuvári esetkocsit, mely egy stabil állapotú kismamával indult el a kórház irányába, ám a szülés útközben megindult!

Nem várta meg, amíg beérnek a kórházba! A mentőautóban született meg egy kisbaba a 85-ös főút mellett
(Képünk illusztráció!)

Ezért jobbnak látták, ha a 85. számú főúton félreállnak, majd a mentőkocsiban világra segítették az újszülöttet.

Baba és mama jól vannak
Bár a piciről és anyukájáról nem készült fotó, de annyit azért megosztottak a Facebook-oldaluk olvasóival, hogy szerencsére mind az anyuka, mind pedig a baba jól vannak.

Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Fotó: Pixabay (illusztráció)

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.07.29