Majdnem elütött a busz egy kislányt Kőbányán, aki szabályosan haladt át a zebrán! - Az esetről videó is készült

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Majdnem elütött a busz egy kislányt Kőbányán, aki szabályosan haladt át a zebrán! - Az esetről videó is készült Megdöbbentő videó kering a neten: a 85-ös busz vezetője majdnem elütött egy iskolás kislányt Kőbányán, aki szabályosan, a zebrán igyekezett átmenni az út túloldalára. Bár az ember igyekszik a közlekedési szabályokat megtanítani a gyermekének, úgy tűnik, ez nem elég - arra is meg kell tanítani, mit csináljon, ha más nem tartja be ezeket.

Videón, ahogy csaknem elüti a busz a kislányt
Megdöbbentő felvétel kering a Youtube-on néhány napja: egy bizonyos Cyclano de Ferdezsák töltötte fel, a videón pedig az látható, ahogy a 85-ös busz vezetője majdnem elüt egy iskolás kislányt Kőbányán, aki szabályosan, a zebrán igyekezett átmenni az út túloldalára.

Ahogy az látható, a hátizsákos kislány előbb körülnéz, aztán elindul a gyalogátkelőn, eközben viszont jobbról fékezés nélkül közeledik a 85-ös busz, és kis híján megtörténik a baleset.



A fejkamerás videó - mely egyébként 2019. szeptember 23-án, 16:30 körül az Ihász és Harmat utca kereszteződésében - óriási felháborodást váltott ki.

Az Index a BKV-nál is rákérdezett, akik elmondták, hogy azonnal belső vizsgálatot kezdeményeztek az ügyben. A felelősség kérdéséről, a lehetséges munkáltatói intézkedésekről majd a vizsgálat lefolytatása után, annak eredményétől függően hoznak döntést.

Forrás: Youtube, Index
Képernyőfotó: Youtube

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.09.26