Újra megtörtént a csoda: SMA 2 Levinek is összegyűlt a 700 millió forint! - Ezt üzente most a kisfiú anyukája a követőiknek

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Újra megtörtént a csoda: SMA 2 Levinek is összegyűlt a 700 millió forint! - Ezt üzente most a kisfiú anyukája a követőiknek Zentével egyszer már megtörtént a csoda, most pedig egy másik beteg kisfiú, Levente is esélyt kap a gyógyulásra, ugyanis az ő kezelésére is összegyűlt a szükséges 700 millió forint. Zentével egyszer már megtörtént a csoda, most pedig egy másik beteg kisfiú, Levente is esélyt kap a gyógyulásra, ugyanis az ő kezelésére is összegyűlt a szükséges 700 millió forint.

SMA 1 Zentéért egy ország mozdult meg, aztán pedig jött az ugyancsak SMA-val küzdő Levi, akinek szintén mindenki segíteni akart, ahogy csak tudott.

Összegyűlt Levinek is a 700 millió forint
Az országos gyűjtésnek meg is lett az eredménye: a kisfiú édesanyja 2019. október 31-én azzal örvendeztette meg a követőket a Facebook-oldalukon, hogy kisfia kezelésére is összegyűlt a 700 millió forint! Ez az ára ugyanis annak a Zolgensma nevű amerikai gyógyszernek, melyet csak egyszer kell megkapnia a hasonló izomsorvadásban szenvedő gyermekeknek, és egész hátralévő életükre tünetmentesek lesznek.

levi

Zente már meg is kapta a gyógyszert, Levente pedig valószínűleg hamarosan hozzájut. Ha ugyanaz lesz a "menetrend", mint Zente esetében, akkor a speciálisan szállítható gyógyszer néhány héten belül megérkezhet Magyarországra, és megkezdődhet a kisfiú kezelése. Mivel Levente decemberben lesz 2 éves, a kezelést mihamarabb meg kell kezdeni, mert ez a szer csak a gyerek kétéves kora előtt beadva hatásos.

Ezt üzente Levi anyukája
Levente édesanyja minden segítőnek köszönetet mondott, egyúttal üzent is nekik, azt kérve, legyenek most egy pici türelemmel - mivel Levi az elmúlt hetekben nagyon elfáradt, így elzárkóznak a külvilágtól egy kis időre.

levi

Segítenél? Nekik is tudsz
Mindemellett pedig Levi édesanyja arról is gondoskodott, hogy a követőikkel megismertesse Levi sorstársait - aki tehát érez magában segítő erőt, az az általa összeállított albumból választhatja ki, melyik gyermeket szeretné támogatni. Az albumot itt találod, Levente SMA 2 Facebook-oldalán »

Forrás, fotók: MTI, Facebook/Levente SMA 2

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.11.04