A gyermekeink számától függ majd a nyugdíjunk? - Döntött a kormány

Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


Mégsem a gyerekek számához köti a kormány a nyugdíjak összegét. A kormány sem a nyugdíjrendszerben, sem a nyugdíjak értékét tekintve nem tervez semmilyen változást - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter 2014. július 30-án szerdán.

Varga Mihály ezt arra a kérdésre válaszolva mondta a kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón, hogy mi a kormány véleménye a Népesedési Kerekasztal A gyermekeink számától függ majd a nyugdíjunk? - Döntött a kormánynyugdíjjavaslatáról>>>, amely szerint a gyermekek számához kellene kötni a nyugdíj összegét.

2030-ig nem kell hozzányúlni a nyugdíjrendszerhez, mert az stabil
Varga Mihály közölte: a kormányülésen nem volt szó a Népesedési Kerekasztal javaslatáról, a kormány pedig semmilyen változást nem tervez a nyugdíjrendszerben, a magyar nyugdíjrendszer stabil, a magyar nyugdíjak értékállóságát az elmúlt években biztosítani tudta a kabinet. A miniszter kifejtette: egyes szakértői anyagok szerint 2030-ig semmilyen változás nem szükséges a magyar nyugdíjrendszerben, a nyugdíjak kifizetése, a nyugdíjalapok működése biztosított.

 

Kezdő fotó: FreeDigitalPhotos
Fotó (Varga Mihály): mti/ Kovács Attila
Forrás: mti


Szülők lapja

Hivatalos ügyek

Szülők lapja


2014.08.05