Termékvisszahívás: Egérürülékkel szennyezett kilós cukrot találtak a népszerű áruházláncnál! - Vidd vissza, ha ilyet vettél

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Termékvisszahívás: Egérürülékkel szennyezett kilós cukrot találtak a népszerű áruházláncnál! - Vidd vissza, ha ilyet vettél A METRO közleménye szerint hatósági döntés alapján kezdeményezték az 1 kilogrammos Goldpack demerara nádcukor visszahívását. A visszahívás oka, hogy a termék egérürülékkel szennyezett lehet. A METRO visszahívja egyik nádcukor termékét, az árut 3 hónapig visszaviheted az üzletbe.

A METRO Kereskedelmi Kft. közleménye szerint hatósági döntés alapján kezdeményezték az 1 kilogrammos Goldpack demerara nádcukor visszahívását. A visszahívás oka, hogy a termék egérürülékkel szennyezett lehet.

Termékvisszahívás: Egérürülékkel szennyezett kilós cukrot találtak a népszerű áruházláncnál! - Vidd vissza, ha ilyet vettélA következő termékről van szó:
Goldpack demerara nádcukor 1 kg
Minőség-megőrzési ideje: 07.2020
Tételazonosító: L18186911
Vonalkód: 9001466204712

3 hónapig visszaviheted
A fentiek miatt arra kérnek mindenkit, hogy aki vásárolt a megnevezett tételből, az vigye vissza bármely METRO áruház Vevőszolgálati osztályára a vásárlástól számított 3 hónapon belül, ahol a termék árát visszatérítik neki.

A METRO ezúton is elnézést kér az esetlegesen okozott kellemetlenségért, és bízik az együttműködésben.

Forrás: Metro

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2018.11.19