Termékvisszahívás: Fulladást okozhat ez az előke, ne használjátok! - Erre figyelmeztet a népszerű áruházlánc

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Termékvisszahívás: Fulladást okozhat ez az előke, ne használjátok! - Erre figyelmeztet a népszerű áruházlánc Az IKEA visszahívja a MATVRÅ, kék/piros, 2 db-os előkét, mivel lenyelhető darabokat tartalmaz, amelyek fulladást okozhatnak. Az IKEA visszahívja a MATVRÅ, kék/piros, 2 db-os előkét, mivel lenyelhető darabokat tartalmaz, amelyek fulladást okozhatnak, közölte az IKEA a honlapján.

A képen látható kék/piros előkékre vonatkozik
A cég arra kér minden vásárlót, aki MATVRÅ kék/piros, 2 db-os előkét vásárolt, hogy a terméket ne használja tovább, és haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi IKEA áruházzal.

Az IKEA arra kéri minden vásárlóját, hogy haladéktalanul vigye vissza a terméket bármelyik IKEA áruházba, ahol azonos funkciójú, más termékre cserélheti vagy visszakaphatja a termék teljes vételárát. A visszavételhez nincs szükség a vásárlást igazoló nyugtára.

Figyelem, termékvisszahívás: Fulladást okozhat ez az előke, ne használjátok! - Erre figyelmeztet a népszerű áruházlánc

Lejöhet róla a patent, ami fulladást okozhat
- Tudomásunkra jutott, hogy ha a gyerekek a patentnél fogva húzzák meg az előkét, felmerülhet a kockázata annak, hogy a patent lejöhet. Vásárlóink biztonsága kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért is döntöttünk úgy, hogy elővigyázatosságból visszahívjuk a 2 db-os, kék/piros MATVRÅ előkét. Az azonos nevet viselő termék, a MATVRÅ gyümölcs-/zöldségmintás, zöld-sárga előkék használata biztonságos, mivel azok eltérő anyagból és más kialakítással készültek - emelte ki Emelie Knoester, az IKEA of Sweden Business Area Managere.

A MATVRÅ előke bármelyik IKEA áruházba visszavihető, ahol más termékre cserélhető, vagy a vásárló visszakaphatja a teljes vételárat. Ehhez nem szükséges bemutatni a vásárlást igazoló nyugtát.

Forrás, fotó: IKEA

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2019.09.30