Szomorú fotók: szétverték egy miskolci óvoda udvarát! A játékokat és a kerti tavacskát sem kímélték a vandálkodók

Szülők lapja

Ovi, suli

Szülők lapja


Szomorú fotók: szétverték egy miskolci óvoda udvarát! A játékokat és a kerti tavacskát sem kímélték a vandálkodók Szomorúan kezdődött a hét az egyik miskolci óvodában: valaki(k) betörtek az óvodába és kíméletlenül szétverték a gyerekek örömét szolgáló udvart és játszóteret. Szomorúan kezdődött a hét az egyik miskolci óvodában. 2018. július 16-án, hétfőn megdöbbentő látvány fogadta az óvodába érkező óvodásokat, szülőket és óvodapedagógusokat. Valaki(k) betörtek az óvodába és kíméletlenül szétverték a gyerekek örömét szolgáló udvart és játszóteret. Ez az értelmetlen pusztítás, vandalizmus érthető módon sokkolta az érkezőket.
 

Vandálok tették tönkre az óvoda udvarát Miskolcon


A rendőrségi feljelentést természetesen megtették, de ettől még nem lesz rendben az udvar, nem terem ott hipp-hopp új játék és pad az összetörtek helyett. A Miskolci Napló megírta, hogy letépték a padok deszkáit, hatalmas köveket dobáltak a kis kerti tóba, a térelválasztó elemeket szétrugdosták, nem kímélték még a kis manókat formázó, kézzel készített cserépfigurákat sem.



Sajnos nem ez volt az első eset, már harmadszor törtek be és tették tönkre az udvart vandál kezek. A korábbi nyomozások, térfigyelőkamerák hiányában, nem vezettek eredményre.



Az óvoda dolgozói, óvodapedagógusok, dajkák, az ide járó gyerekek szülei fáradságot nem kímélve dolgoznak rendszeresen azon,hogy egy kedves, barátságos, nyugodt "sziget" fogadja a kisgyerekeket. Épp ezért még bosszantóbb, hogy vannak emberek, akik ezt semmibe véve porig rombolnak mindent.



Jövő héten kezdődik a nyári szünet, ekkor kezdődik az óvodában a helyreállítás - a miskolci Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint.



Az RTL Klub híradójában látható helyszíni videó, amit itt tudsz megnézni »

Forrás, fotók: minap.hu


Szülők lapja

Ovi, suli

Szülők lapja


2018.07.18