Szülés videók

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Videókat gyűjtöttünk össze, melyben a szülés különböző módjait ismerhetitek meg. A legelső videó a magzat szemszögéből mutatja be a szülést, van olyan, ami az apás szülést láttatja. Természetesen bemutatjuk a hüvelyi szülést és a császármetszést is, mely videók teljes valóságukban mutatják be a baba világrajöttét, így akár zavaró is lehet a néző számára. Csak akkor nézzétek meg, ha fel vagytok készülve a látványra… Születés animáció - a magzat szempontjából
A rendkívül szemléletes animáció végigköveti a baba szüléscsatornán át vezető útját.



Vajúdás és vízben szülés – csodálatos videó

A vajúdás fájdalmasan nehéz, de annál szebb pillanatait mutatja be, azt a leírhatatlanul felemelő érzést, amikor az édesapa és az édesanya a szülővé válás kapujában várja a csodát. Egymás karjában, egymást átölelve. A legelső boldog pillanatokat, ahogy a kisbaba megékezik a szüleihez, az apa első ölelését, az újszülött baba első óráit a világban, a családdá teljesedés örömteli momentumait.



Szülésvideó – Apás szülés 
(a szülés csak a kismama háta mögül kamerázva, így bárki nyugodtan megnézheti )



Szülésvideó – Császármetszés  – Csak erős idegzetűeknek!



Szülésvideó – Hüvelyi, vagy vaginális szülés
Ez a videó egy természetes úton történő szülést mutat be, és ráadásul a felvevőkészülék is kevésbé tolakodó kameraállásból veszi fel a fiatal édesanya kitolás utolsó néhány percét.




Szülésvideó - vízben szülés otthon
Csodálatos zenei aláfestéssel kísért szülésvideó azt érzékelteti, hogy milyen szelíd és kíméletes formája a szülésnek a vízben szülés.



Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2013.04.08