Fotók! Így változik meg a női test szülés után - Anyukák, akik nem féltek megmutatni a valóságot

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Fotók! Így változik meg a női test szülés után - Anyukák, akik nem féltek megmutatni a valóságot Szülés utáni testek: van, akin semmi sem látszik, míg másnál striák keletkeznek, megnyúlik a bőr és a súlytöbblet is megmarad. Hogyan néz ki egy anyuka teste a szülés után? Miért fogadd el magad édesanyaként is? Fotósorozat. Striák, megnyúlt bőr, némi súlyfelesleg - a legtöbb anyuka szülés után keserűen tapasztalja meg, hogy a teste bizony már nem olyan, mint babavárás előtt. Nehéz lehet ebbe belenyugodni, főleg ha az ember azt képzeli, bizonyosan csak vele babrált ki a sors, hiszen a szomszéd anyuka már egy hónappal szülés után belefért a régi farmerjába, és a magazinok sztárjai is tökéletesnek tűnnek a fotókon.

Mikaela Shannon kanadai fotográfus éppen ezért készítette el a Love Your Postpartum, azaz a "Szeresd a szülés utáni tested" fotósorozatát, hogy megmutassa, milyen szép is tud lenni egy édesanya teste, pontosan amiatt, hogy magán viseli szeretett gyermeke kihordásának nyomait.

- Az összes munkám központi témája a szeretet és hogy megmutassam, minden ember gyönyörű. Egy kisbaba világra hozása nagy lépés egy nő életében, és rengeteg változással jár. A képeimmel azt szeretném elérni, hogy az anyukák elhiggyék, nem lettek kevésbé szépek attól, hogy szültek. Hogy merjenek büszkén a tükörbe nézni és képesek legyenek elfogadni a várandósság miatt átalakult testüket - mesélte Mikaela a Huffington Postnak, hozzátéve, hogy rengeteg visszajelzést kapott más anyukáktól, akik bátorítónak és felszabadítónak érzik a képeket.

Most 11 fotót válogattunk a sorozatból: ezeken láthatod, hogy akad olyan anyuka, akinek a testén nem is látszik, hogy szült, míg máson lilás striák emlékeztetnek mindörökké a babavárás kilenc hónapjára. Ahány anyuka, annyiféle test - és mindegyik a maga módján gyönyörű.
 

11 fotó, ami megmutatja, milyen egy anyuka teste a szülés után
























Forrás. Huffington Post
Fotók: mikaelashannon.com

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2017.03.21