A 4-es számú főút mellett született meg a kisbaba - Percek alatt világra jött, fotó is készült róla

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


A 4-es számú főút mellett született meg a kisbaba - Percek alatt világra jött, fotó is készült róla A kisbabák bizony nem ahhoz igazítják a megszületést, hogy anyukájuk beért-e időben a kórházba vagy sem - szerencsére szakértő kezek segítségével könnyebb a világrajövetel. A kisbabák bizony nem ahhoz igazítják a megszületést, hogy anyukájuk beért-e időben a kórházba vagy sem - szerencsére szakértő kezek segítségével könnyebb a világrajövetel. Friss posztjában egy újabb útmenti szülésről adott hírt az országos Mentőszolgálat.

Mentőt hívott a kismama
Szeptember 18-án, hétfőn délután kismamához riasztották a mentőket egy Hajdú-Bihar megyei településre. A kismama terhessége utolsó napjaiban járt, fájások indultak be nála, ezért hívta a segélykérőt.

A baba nem várta meg, míg beértek a kórházba
A mentők kiérkezve gyors vizsgálat után elindultak a terhes nővel a kórházba azonban a fájások felgyorsultak és a szülés beindult. A 4-es számú főúton jártak, amikor meg kellett állni, hogy a szülést levezessék.

Percek alatt megszületett
Az újszülött percek alatt a világra jött a mentősök segítségével. A szüléslevezetés komplikációmentesen zajlott, ellátás után folytatták útjukat a kórházba, adtak hírt a Facebookon az örömteli eseményről.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2017.09.19