"Jaj, jaj, jön a baba!" - Nem bírta ki a kórházig, a mentőben született meg a kis Szófia - Tündéri fotó készült róla

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Újabb szerencsés kimenetelű, mentőkocsiban lezajló szülésről adott hírt az Országos Mentőszolgálat (OMSZ). 2017. január 17-én este megszületett Szófia a barcsi mentők segítségével. A kisbaba és édesanyja jól vannak.

Újabb szerencsés kimenetelű, mentőkocsiban lezajló szülésről adott hírt az Országos Mentőszolgálat (OMSZ). 2017. január 17-én este megszületett Szófia a barcsi mentők segítségével. Baba és mama jól vannak.


Mentőben adott életet gyermekének egy somogyi nő


Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint az eset így történt:
"Jaj, jaj, jön a baba!" - kiáltott fel a fiatal nő a barcsi esetkocsiban, miközben bajtársaink a szigetvári szülészet felé siettek vele.



Riasztásra érkezett a mentő
Vérző, görcsölő terhes nőhöz riasztották a somogyi település mentőit egy közeli faluba szerda este. A második gyermekét a szíve alatt hordó anyát jó általános állapotban találták, ezért elindultak vele a kórházba. A baba azonban nem várta meg, hogy odaérjenek, félúton a mentőben komplikációk nélkül világra jött. A mentőegység vezetője, Molnár Gábor mentőtiszt szerint, minden rendben zajlott.

Bár Szófia 30 hétre született, teljesen egészséges
Édesanya és a kislánya is jól van, bajtársaink a közeli kórházba szállították őket. A mentőegység vezetője azt is elárulta, bár 10 éve a mentőknél dolgozik, ez volt az első szüléslevezetése. Bajtársaira nagyon büszke, azt is mondja, nélkülük sokkal nehezebb lett volna a dolga. Igazi csapatmunka volt.

Forrás, fotó: Facebook/OMSZ

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2018.01.19