A kórház folyosóján szülte meg kisbabáját az anyuka! - Lenyűgöző fotók készültek a nem mindennapi szülésről

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


A kórház folyosóján szülte meg kisbabáját az anyuka! - Lenyűgöző fotók készültek a nem mindennapi szülésről Nem mindennapi szülésnek voltak szemtanúi a nővérek egy amerikai kórházban, egy édesanya a folyosón adott életet kisfiának - és minderről gyönyörű képek is készültek, melyeket most hozott nyilvánosságra a szülésfotós. Nézd meg a képeket! Nem mindennapi szülésnek voltak szemtanúi a nővérek egy amerikai kórházban, egy édesanya a folyosón adott életet kisfiának - és minderről gyönyörű képek is készültek, melyeket most hozott nyilvánosságra a szülésfotós, Tammy Karin a Facebook-oldalán.

Jes Hogan, az édesanya azt mondja, a babavárást már a kezdetektől is másnak érezte, mint a korábbiakat - és nem csak azért, mert 5 kislány után első kisfiával volt várandós. Bár már öt szülésen túl volt, ez a hatodik egészen máshogy alakult, ahogy elképzelte.

Több napig vajúdott otthon
A fájások 2017. július 19-én kezdődtek nála, és mivel úgy érezte, van még ideje, otthon vajúdott - egészen addig, amíg egyre gyakrabbá váltak a méhösszehúzódások. Végül 5 nappal később, július 24-én kora reggel elfolyt a magzatvíz, és ő annyira bepánikolt, hogy nem érnek oda időben a kórházba, hogy ahogy volt, mezítláb kocsiba szállt a férjével, Travis-szel, és üzent a felfogadott szülésfotósának is, hogy eljött az idő.

Innentől felgyorsultak az események: Jes-nek egyre erősödtek a fájásai a kocsiban, de azért még sikerült beérniük a kórházba, ahova épp akkor toppant be a fotósuk is.

A szülőszobára azonban már nem értek be, Jesre a folyosón jöttek rá a tolófájások, és alig félórán belül megszületett a kicsi fiúcska, Max.

- Éreztem, ahogy a testem szinte nyomja ki magából a kisbabánkat. Lenyúltam, és éreztem a kis fejét a kezemmel. Ránéztem a férjemre, és csak annyit tudtam kinyögni: Travis, fogd meg! Ő pedig minden hezitálás nélkül megtette - a testem pedig az akaratomtól függetlenül kipréselte a babánkat, a feje után jött az egész teste. Mindeközben Tammy folyamatosan fotózott, a nővérek pedig ott nyüzsögtek körülöttünk - bár erre a részre kicsit homályosan emlékszem, de segítettek lefeküdni a folyosón, még mielőtt egy újabb tolófájás érkezett - idézte fel az anyuka a fotós blogjában a történteket.

Végül a kicsi Max 25 perc alatt megszületett - Jes pedig azóta is boldogsággal emlékszik vissza erre a napra, különösen azért, hogy ennyire számíthatott a férjére, aki valamilyen ősi szülői ösztöntől hajtva képes volt világra segíteni a kisfiukat.

Nézd meg a gyönyörű fotókat erről a nem mindennapi szülésről!

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

folyosó

Forrás: Popsugar
Fotók: Facebook/Little Leapling Photography

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2018.02.06