Óriásbébi született! A több mint 5 kilós kisfiú igazi kis vasgyúró - Fotók!

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Óriásbébi született! A több mint 5 kilós kisfiú igazi kis vasgyúró - Fotók! A kis Dwayne igazi vasgyúró: már 36 hetes magzat korában elérte az átlagbabák súlyát, amikorra pedig megszületett, a mérleg nyelve az 5 kilót is elhagyta: egészen pontosan, 5130 grammal jött világra! Szülni és életet adni csodálatos dolog, de azért valljuk be, a terhességet nem minden kismama sírná vissza - különösen, ha egy óriásbabát kell cipelni a pocakban.

Több mint 5 kilóval született
Márpedig a kis Dwayne igazi vasgyúró: már 36 hetes magzat korában elérte az átlagbabák súlyát, amikorra pedig megszületett, a mérleg nyelve az 5 kilót is elhagyta: egészen pontosan, 5130 grammal jött világra!

óriásbébi
A kis vasgyúró

Megviselte a terhesség
Édesanyjának, az atlantai Carmen Trinice-nek a kisfiú már a második gyermeke (plusz van 5 másik nevelt fia és lánya is a párjától), de ez nem azt jelenti, hogy könnyebben viselte volna a várandósságot, sőt! Mint az Unilad magazinnak mesélte, olyan nehéz volt cipelnie hatalmas hasát, hogy 20 percnél tovább nem tudott állni, és a járás is fájdalmat jelentett számára.

Ráadásul sokat hízott, mert mindenki csak etette.

- Kétnaponta bacon burgert ettem, kívántam a steaket és éjszakánként megkívántam a Golden Oreót is. Ráadásul folyamatosan szomjasnak éreztem magam, így rengeteget ittam, emiatt viszont állandóan a vécére kellett járkálnom, ami szintén nem volt egyszerű menet ás az éjszakai alvást is nehezítette - idézte fel.


7 hónapos terhesen már ekkora volt Carmen hasa

Programozott császárral született
Végül a (nem is olyan) kis Dwayne Michael Canada programozott császárral jött világra július 27-én. Orvosai nem akartak kockáztatni, mert a kisfiú nővérét hat évvel ezelőtt sürgősségi császárral kellett világra segíteni.

Népszerű lett a kis Dwayne
Az atlantai óriásbébi hamar népszerű lett, Carmen egyik barátja kiposztolta az újszülött baba fotóját a Facebookon, és hirtelen több mint 54 ezer megosztást kapott! Carment pedig azóta is folyamatosan érdeklődő kérdésekkel bombázzák a közösségi oldalon, hogy mit evett a babavárás alatt vagy hogy miként sikerült felépülnie a szülésből, de azon is sokan csodálkoztak, mekkora haja van az újszülöttnek.

óriásbébi
Dwayne baba a nővérével

- A felépülés nem volt könnyű. A lábfejem iszonyúan be volt dagadva, a császársebem fájt, ráadásul a lányomnak már kezdődött az iskola, rá is oda kellett figyelnem - mesélte el a lapnak.

Dwayne babának egyébként igazán jó étvágya van, anyukája szerint rengeteg tejet iszik, de nagyon kiegyensúlyozott.

Forrás, fotó: Unilad
Fotó: Facebook/Carmen Trinice

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2018.08.14