Először mutatta meg újszülött babáját Kate Hudson! A tündéri kislánynak múlt héten adott életet a 39 éves színésznő

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Először mutatta meg újszülött babáját Kate Hudson! A tündéri kislánynak múlt héten adott életet a 39 éves színésznő Kate Hudson október 2-án adott életet kislányának, néhány nappal később pedig a tündéri kisbabát meg is mutatta országnak-világnak - nézd meg te is! Mozgalmas hét áll Kate Hudson és párja, Danny Fujikawa mögött - a 39 éves színésznő ugyanis 2018. október 2-án adott életet közös kislányuknak.

Az anyaság nem ismeretlen dolog az amerikai színésznőnek, hiszen Kate Hudson már két nagyobbacska fiú édesanyja. A 14 éves Ryder 2004-ben született akkori férjétől, az énekes Chris Robinsontól. A különleges nevű Bingham Hawn pedig 2011-ben - az ő édesapja szintén egy zenész, a Muse frontembere, Matt Bellamy.

Két fiú után egy kislány
Harmadik terhességét idén februárban jelentette be, majd áprilisban az is kiderült, hogy kislányt várnak párjával, Danny Fukijawával. A kislány végül október 2-án jött világra - akkor a színésznő még csak egy dátummal tudatta Instagramján, hogy eljött a nagy nap.

Néhány nappal később, október 7-én vasárnap azonban már megmutatta mindenkinek a család legkisebb tagját: egy tündéri fotót posztolt kislányáról, Rani Rose-ról, a képhez pedig csak annyit írt: "A mi kis rózsaszálunk".


Gyönyörű a pici lány

A Bolondok aranya és A csajok háborúja sztárja egyébként mindig is fontosnak tartotta, hogy a gyermekeivel jó viszonyt alakítson ki - és ne csak ő, hanem a gyerekek apja is.

- Ha Matt és én jól kijöttünk volna, akkor még mindig együtt lennénk, de úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk, mivel eltérő elképzeléseink voltak arról, hogyan is kellene élni az életünket. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy szülőként ne tudnánk együttműködni a gyerekek érdekében. Megpróbáljuk úgy nevelni őket, hogy azt érezzék, ebből az egész helyzetből csak profitálnak, nem pedig a veszteséget érzik - nyilatkozta korábban az Allure magazinnak.


A színésznő párjával, valamint édesanyjával, Goldie Hawn-nal

Szintén zenész
És hogy mit lehet tudni Danny Fujikawáról? Akárcsak a színésznő exei, ő is a zene világában mozog. Korábban a Chief nevű (azóta feloszlott) bandában énekelt, majd megalapította saját lemezcégét, a Lightwave Records-ot 2013-ban. Érdekesség, hogy a részben japán származású férfi több mint 10 éve ismeri Kate Hudsont - mint kiderült, a színésznő legjobb barátjának mostohatestvére. Kate Hudsonnal közös kislánya az első gyermeke.

Forrás: Scary Mommy
Fotó: Instagram/Kate Hudson

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2018.10.08