Nem bírta ki a kórházig: Otthon született meg a kisfiú a mentők segítségével! - Fotó is készült a tündéri újszülöttről

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Nem bírta ki a kórházig: Otthon született meg a kisfiú a mentők segítségével! - Fotó is készült a tündéri újszülöttről Aranyos szüléstörténetet osztott meg a napokban az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalukon. Egy fiatal mentőtiszt hölgy ugyanis élete első szülését vezette le és még a tündéri kisbabával is fotózkodott egyet. Aranyos szüléstörténetet osztott meg a napokban az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalukon. Egy fiatal mentőtiszt hölgy ugyanis élete első szülését vezette le és még a tündéri kisbabával is fotózkodott egyet.

Mint a posztban olvasható, megindult szüléshez riasztották a kunszentmártoni és a csongrádi mentőket 2018. november 9-én, pénteken este. A segélyhívást követően három mentőegység és az orvosi ügyelet is a helyszínre érkezett.

Otthonában szült meg a kismama
A mentősök látták, hogy már nincs értelme kórházba szállítani a kismamát, inkább abban segédkeztek neki, hogy a szülés problémamentesen folyjon le. Az édesanya végül a mentők szakszerű segítségnyújtása mellett hamar világra hozta gyönyörű, egészséges kisfiát.

Nem bírta ki a kórházig: Otthon született meg a kisfiú a mentők segítségével! - Fotó is készült a tündéri újszülöttről

A kismama és a baba első ellátását követően a mentők kórházba szállították a boldog családot.

Ez volt a mentőtiszt hölgy első szülése
A történet azért is szívmelengető, mert a fiatal mentőtiszt hölgynek, aki szintén segített a kismama körül, ez volt élete első szüléslevezetése, így számára különleges pillanatok voltak ezek.

"Az első babám. :) Igaz, én csak asszisztencia voltam egy tapasztalt szakember mellett. Köszönöm a segítségét. Az édesanyának pedig a hozzájárulást, hogy megoszthatom ezt az élményt!" - írta posztjában, és egy aranyos fotót is mellékelt a kis újszülöttről.

Forrás, fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2018.11.12