Gólyahír: Megszületett Kasza Tibi kislánya! Ezt lehet tudni a kis újszülöttről

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Gólyahír: Megszületett Kasza Tibi kislánya! Ezt lehet tudni a kis újszülöttről Bár már egy ideje azt rebesgették, hogy megszült, Kasza Tibiék most közölték a rajongóikkal az örömhírt: világra jött a kislányuk, Lora Bella. Bár már egy ideje azt rebesgették, hogy megszült, Kasza Tibiék most, november 27-én közölték a rajongóikkal az örömhírt: világra jött a kislányuk!

A sztár természetesen a saját bulvárlapjának hasábjain jelentette be a nagy hírt, bár sajnos sokat nem árult el sem a piciről, sem a szülés körülményeiről.

"8:47-kor megszületett a kislányunk Lora Bella, a baba és a mama is jól vannak. Kimondhatatlanul boldogok vagyunk és nagyon szépen köszönjük mindenkinek azt a rengeteg szeretetet, ami az elmúlt 9 hónapban áradt felénk." - üzente Kasza Tibi a TWN olvasóinak.


Gyönyörű, mosolygós kismama volt Manker, ahogy az egy pár héttel ezelőtti posztjában is látszik

Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea - vagy ahogy mindenki emlegeti, Manker - 2018 május végén jelentették be, hogy gyermeket várnak. A nyár folyamán az is kiderült, hogy kislányuk lesz, és hogy a picit Lora Bellának fogják hívni.

A 40 éves sztárt húsz évvel ezelőtt a Crystal zenekar énekes-zeneszerzőjeként ismerte meg a közönség, a 2010-es években pedig átnyergelt a műsorvezetésre, emellett övé az egyik leglátogatottabb Facebook-oldal is.

Manker kezét öt év párkapcsolat után kérte meg a Nagy Duett egyik adásában, az esküvőt viszont titokban tartották: csak később árulták el, hogy 2017 őszén Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján fogadtak egymásnak örök hűséget egy magyar anyakönyvvezető előtt.

Forrás: TWN
Fotó: Instagram/darai_andrea

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2018.11.27