Óriásbébi született! A kisfiú közel 7 kilóval jött világra - Fotókat is mutatunk róla

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Óriásbébi született! A kisfiú közel 7 kilóval jött világra - Fotókat is mutatunk róla Nemrégiben újabb óriásbébi született: a kis Ali 6710 grammal jött világra, ami a duplája az újszülöttek normális súlyának! Nemrégiben újabb óriásbébi született: a kis Ali Texasban jött világra, és megdöntötte a kórházi rekordot - az Arlington Memorial Hospital ekkora újszülöttet még nem láttak!

Nagyot néztek a texasi Arlington Memorial Hospital dolgozói, amikor meglátták az újszülött kisfiút - Ali ugyanis 6720 grammal jött világra, ami a duplája az újszülöttek normális súlyának!

- Nem érdekel, hogy mekkora baba, nagyon szerencsésnek érzem magam - vallotta be az édesanya, Jennifer Medlock a szülés után a CBS News kameráinak.



Policisztás ovárium szindrómában szenved
Mint elmesélte, policisztás ovárium szindrómában szenved, ami jelentősen megnehezíti a teherbeesést. Ennek ellenére mindenképpen szeretett volna gyermeket párjával, így a beültetést választották néhány évvel ezelőtt - akkor született meg kislányuk, Annabelle.

Ám még mielőtt Jennifer újból alávetette volna magát a procedúrának, sikerült természetes úton teherbe esnie. Ennek a gyümölcse lett a december 14-én született kisfiú, Ali, aki végül császármetszéssel jött világra.



Az intenzíven töltött néhány napot
A fiúcskának egyébként egy hetet a csecsemőintenzív-osztályon kellett töltenie, infúziót kapott, mivel alacsony volt a vércukorszintje. Ám a karácsonyt már együtt ünnepelte a család négyesben.  



Bár Alinak már most, 3 hetesen a 3-6 hónapos babákra való ruhákat kell venni, édesapja szerint a méreteitől eltekintve úgy alszik és táplálkozik, mint bármelyik egészséges kisbaba.

Forrás: cbsnews.com

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2019.01.08