Friss: Megszületett Kiss Ramóna kisfia! A büszke apuka így osztotta meg az örömhírt

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Friss: Megszületett Kiss Ramóna kisfia! A büszke apuka így osztotta meg az örömhírt Vége a rajongók várakozásának: az RTL Klub sztárjának, Kiss Ramónának és Lékai Máténak megszületett az első gyermeke! Ezt lehet tudni a piciről. Vége a rajongók várakozásának: január 20-án, vasárnap az RTL Klub sztárjának, Kiss Ramónának és Lékai Máténak megszületett az első gyermeke!

Lékai Máténak több okból is emlékezetes nap volt 2019. január 20-a: mint a nemzetisport.hu összefoglalta, a Dánia-Magyarország mérkőzés után hajnalban hazarepült, hogy ott lehessen gyermeke, Noé születésénél, ezt követően pedig  visszarepült a férfi kézilabda-világbajnokságra, majd főszereplő volt a Tunézia elleni diadalban - sőt, még a mérkőzés legjobbjának is megválasztották!

- Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok! - mondta Lékai a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek, de ennél többet nem volt hajlandó elárulni a babáról és a mamáról.

Augusztusban jelentették be az örömhírt
A színésznő és kézilabdázó kedvese 2018 augusztusán jelentették be, hogy kisbabát várnak. Akkor az Instagramon posztolták az örömhírt és ezzel együtt Kiss Ramóna gömbölyödő pocakját is megmutatta. Ezt követően az X-Faktor nézői élő adásban követhették figyelemmel, ahogy az a pocak egyre nagyobb - a show stylistjai különféle ruhakölteményekbe bújtatták a sztárt, bebizonyítva azt is, hogy várandósan sem kell lemondani a csinos öltözékről.



A 34 éves sztár évekig a Barátok közt állandó szereplője volt, Szentmihályi Zsófit alakította 2002-től kis kihagyással 2018-ig. 2017 óta több népszerű műsor műsorvezetőjeként is láthatták a nézők, mint az X-Faktor vagy a Celeb vagyok, ments ki innen!, 2018 végén pedig a Konyhafőnök VIP-ban a főzőtudományát is megcsillogtatta.



Már két éve dúl a szerelem
Kiss Ramóna már két éve nagy szerelemben él Lékai Máté kézilabdázóval, aki fél évvel a megismerkedésük után már meg is kérte a kezét. Bár a színésznő korábban a Hot! magazinnak azt nyilatkozta, hogy először jön az esküvő, utána a gyerek, úgy tűnik, mégiscsak felborult a sorrend - de ezt valószínűleg cseppet sem bánják.

Fotók: RTL Klub/Sajtóklub, Facebook/Kiss Ramóna, nemzetisport.hu

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2019.01.21