Friss! Megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke! Így tudatták az örömhírt a hivatalos oldalukon

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Friss! Megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke! Így tudatták az örömhírt a hivatalos oldalukon Úgy tűnik, végre megtörtént, amire a rajongók annyit vártak. Május 6-án, hétfő reggel megszületett Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke! A hírt a hivatalos Instagram-oldalukon osztották meg. Úgy tűnik, végre megtörtént, amire a rajongók annyit vártak. 2019. május 6-án, hétfőn megszületett Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke!

Az örömhírt természetesen a hivatalos Instagram-oldalukon, a @sussexroyal-on jelentette be a boldog pár, a babáról pedig annyit lehet tudni, hogy 2019. május 6-án, a kora reggeli órákban érkezett a kisfiú, és születésekor 3260 grammot nyomott.

A posztból az is kiderül, hogy mind a kis utód, mind pedig a kismama jól vannak, és mindenkinek köszönik a támogatást, az elkövetkező napokban pedig további információkkal is szolgálnak majd.



Az esküvő után nem sokkal máris teherbe esett
Meghan Markle és férje, Harry herceg öt hónappal az esküvőjük után, 2018 október 15-én jelentették be a Twitteren, hogy babát várnak és hogy a pici valószínűleg áprilisban fog megszületni.

Akkor már sokan sejtették, hogy a hercegné várandós, a hivatalos fotókon ugyanis rendre takargatta a hasát és megváltozó alakját leplező ruhákat vagy kabátot vett fel.



Sokan gyanúsítgatták, hogy csak megjátssza
A bejelentés után azonban már büszkén mutatta meg egyre gömbölyödő pocakját - bár megrögzült ellenségei szerint az egész terhesség csupán színjáték volt, és azért pihentette a kezét gyakran a hasán, hogy ki ne csusszanjon a mű-hasa (igen, egyeseknek ilyen gondolatokra is volt ideje...). A másik tábor viszont egyenesen azt mondta, nem is egy, hanem két babát vár Meghan.

Otthonszülést szerettek volna
A 37 éves Meghan és párja a korábbi hírek szerint az otthonszülés mellett szavazott - csakúgy, mint annak idején Erzsébet királynő tette. Természetesen komplikációk esetén nyilvánvalóan változtattak volna ezen.

Meghan azt is nyilatkozta, róla biztosan nem készül majd fotó rögtön a szülés után, mint Katalinról, Vilmos herceg feleségéről, és azt is pedzegette, hogy a nagyvilág majd akkor értesül a pici érkezéséről, amikor ő és Harry elérkezettnek látják az időt.

Megköszönték az adományokat
Közösen vezetett Instagram-oldalán egyébként a hercegi pár 2019. április 15-én tett ki egy közleményt, melyben köszönetet mondtak mindazoknak, akik - megfogadva kérésüket - azt a pénzt, amiből ajándékot vettek volna a kicsinek, inkább egy jótékony szervezetnek adományozták.

- Mindenki hozzátette a maga részét: akár 5 dollárt ajánlott fel, akár 1000 fontot, akár azt, hogy önkéntesként segédkezik, vagy hogy megosztotta ezt a posztot, egyszóval mindenki sokat segített, és ezt nagyon köszönjük a sussexi herceg, a sussexi hercegné és bébi Sussex nevében is - írták.

Ami persze máris újabb feltevésekre adott okot: vajon a kis utód már meg is született? Hát, most már tudjuk az igazat.

Forrás: Instagram/sussexroyal
Fotók: Facebook/The Royal Family

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2019.05.06