Friss: Megszületett Valkó Eszter első gyermeke! - Ezt lehet tudni a 44 éves tévés újszülött kisbabájáról

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Friss: Megszületett Valkó Eszter első gyermeke! - Ezt lehet tudni a 44 éves tévés újszülött kisbabájáról Valkó Eszter és férje több évig próbálkoztak, míg végül a lombikprogramnak köszönhetően jött össze a baba. Biztosan madarat lehet most fogatni Valkó Eszterrel és férjével, hiszen évek várakozása után végre megszületett a gyermekük! Bár a kicsiről fotót nem mutattak, annyit elárultak, hogy mi lett a neve.

A 44 éves tévés először lett édesanya: párjával, Radócz Péterrel évekig próbálkoztak, ám végül a lombikprogramnak köszönhetően teljesült az álmuk, és szülővé válhattak. A kis utód érkezéséről a Story magazinban számoltak be, ahol azt is elárulták, a kisfiú a Simon nevet kapta, 57 centivel és 3730 grammal született.

Friss: Megszületett Valkó Eszter első gyermeke! - Ezt lehet tudni a 44 éves tévés újszülött kisbabájáról
Valkó Eszter a férjével a 2016-os Nyerő páros műsorban

Bár eleinte Valkó Eszter azt nyilatkozta, hogy Hollandiában születik meg a pici - férje ugyanis ott dolgozik -, ám miután kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, úgy döntött, mégis visszajönnek szülni Magyarországra, és majd csak akkor költöznek vissza Hollandiába, ha kellőképpen megerősödött a kisbabája.



- Csodálatos állapot ez, már nagyon kíváncsi vagyok rá! Szerencsére semmilyen fájdalmat nem okozott nekem, nem voltam rosszul és különösebben nem is voltam kívánós. Már nagyon aktív. Főként esténként, amikor aludni szeretnék, akkor indul a buli és másfél-két óráig is eltart - mesélte jó egy hónapja az ATV-nek.

Forrás: Facebook/Story magazin, ATV
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Kezdőfotó: Instagram/valko_eszti

 

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2019.05.30