Nem mindennapi szüléstörténet: 73 évesen ikreknek adott életet egy asszony! - Most sikerült először teherbe esnie

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


Nem mindennapi szüléstörténet: 73 évesen ikreknek adott életet egy asszony! - Most sikerült először teherbe esnie Nem mindennapi szüléstörténetről adott hírt a BBC: egy 73 éves indiai asszony ikreknek adott életet szeptember 5-én, csütörtökön. A nőnek az újszülöttek az első gyermekei, férje 82 éves. Nem mindennapi szüléstörténetről adott hírt a BBC: egy 73 éves indiai asszony ikreknek adott életet szeptember 5-én, csütörtökön.

Az ikerbabák mesterséges megtermékenyítéssel fogantak, a szülés pedig zökkenőmentesen zajlott, a piciket császármetszéssel segítették világra. Mind az újszülöttek, mind pedig az édesanyjuk jól van, számolt be a hírportálnak dr. Uma Sankar szülészorvos.

Csak most sikerült teherbe esnie
A 73 éves anyuka, Mangayamma Yaramati elmesélte, 82 éves férjével már régóta vágytak gyerekre, de egészen eddig nem sikerült teherbe esnie.

Nem mindennapi szüléstörténet: 73 évesen ikreknek adott életet egy asszony! - Most sikerült először teherbe esnie

Szerencsére azonban mindössze két hónappal az utolsó lombikprogram elkezdése után sikerült megfogannia.

- Sokszor próbálkoztunk és számos orvosnál is jártunk, szóval ez most életünk legboldogabb pillanata - tette hozzá a friss anyuka.

Arról is beszámolt, a falusi közösségben, ahol férjével élnek, sokan nem nézték jó szemmel, hogy nincs gyereke, gyakran a közösségi összejövetelekre sem hívták el, és gúnyt űztek abból, hogy gyerektelen.

Sajnos - mint kiderült - a szülés másnapján a boldog férj stroke-ot kapott, jelenleg kórházban kezelik, számolt be a BBC.

Forrás, fotó: BBC

Szülők lapja

Szülés

Szülők lapja


2019.09.06