Kisbaba cipelése autóshordozóban: a legtöbb szülő nem ismeri ezt a hátkímélő módszert! Mutatjuk, hogyan csináld legközelebb

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


Kisbaba cipelése autóshordozóban: a legtöbb szülő nem ismeri ezt a hátkímélő módszert! Mutatjuk, hogyan csináld legközelebb Kisbaba hordozása autósülésben: fogadjunk, hogy eddig te is rosszul csináltad. Ám most egy csontkovács anyuka megmutatja a helyes módot, hogyan cipelheted úgy a babád, hogy ne fájjon a hátad és a térded. Bizonyára te is sokszor cipeled a kisbabádat az autóba rakható babahordozóban, ami, valljuk be, elég kényelmetlen. Egy idő után megfájdul az ember háta, ráadásul az ülés előre-hátra himbálózásával is meg kell küzdeni.

Egy anyuka azonban most megmutatta, hogy van egy jobb cipelési mód is annál, mint hogy megmarkolod az ülés fogantyúját és annál fogva viszed a csecsemőt.

Kisbaba hordozása autósülésben: a legtöbb szülő nem ismeri ezt a hátkímélő módszert! Mutatjuk, hogyan csináld legközelebb
Fotó: Buzzfeed

- Ezzel a módszerrel nem fog fájni a vállad, a csípőd, és nem kell megerőltetned a térdedet sem, mint ahogy én tettem az előző két gyermekemnél. Nekem is úgy mutatta valaki, és meg kell mondjam, tényleg működik  - árulja el a rövidke szemléltető videóban Dr. Emily Puente, aki egyébként csontkovácsként dolgozik.

A módszer lényege, hogy a fogantyú megfogása helyett a karodat a fogantyú alsó felénél kell becsúsztatni, és megfogni az ülés szélső alsó részét, ezzel kitámasztva és stabilizálva az ülést, ahogy a képen is látszik.

De a legegyszerűbb, ha megnézed a videót - nem kell angolul tudni hozzá, a mozdulat magáért beszél.

Így cipeld a kisbabádat autóshordozóban, hogy megkíméld az ízületeket:



Forrás, fotó: Buzzfeed

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


2017.06.27