Friss: Az első fotó Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfiáról! Tündéri képen a kis Noé és büszke szülei

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


Friss: Az első fotó Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfiáról! Tündéri képen a kis Noé és büszke szülei Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté első gyermeke a napokban született meg, most pedig megjelent az első fotó is a kis családról. Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté első gyermeke 2019. január 20-án született meg, most pedig megjelent az első fotó is a kis családról.

Mint korábban megírtuk, Lékai Máténak több okból is emlékezetes nap volt 2019. január 20-a: ahogy a nemzetisport.hu összefoglalta, a Dánia-Magyarország mérkőzés után hajnalban hazarepült, hogy ott lehessen gyermeke, Noé születésénél, ezt követően pedig  visszarepült a férfi kézilabda-világbajnokságra, majd főszereplő volt a Tunézia elleni diadalban - sőt, még a mérkőzés legjobbjának is megválasztották!

- Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok! - mondta Lékai a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek, de ennél többet nem volt hajlandó elárulni a babáról és a mamáról.



Most azonban végre megjelent az első fotó is a kisfiúról és a büszke szülőkről - a Hot! magazin címlapján mosolyognak, immáron hármasban. A magazin Facebook-oldalán közzétett beharangozó szövegből kiderül, hogy egy egész éjszaka tartott a vajúdás, amíg a kis Noé kibújt anyukája pocakjából, de a fotó készültekor már láthatóan nyoma sem volt a vajúdás fájdalmainak, csak az öröm maradt.

Friss: Az első fotó Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfiáról! Tündéri képen a kis Noé és büszke szülei

Nemcsak Kiss Ramóna lett édesanya a napokban, hanem olimpiai bajnok kajakozónk, Kovács Katalin is világra hozta második kislányát. Olvasd el a beszámolónkat itt »

Forrás, fotó: Facebook/Hotmagazin
Kezdőfotó: Sajtoklub.Rtlklub.hu

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


2019.01.24