Fotó: Kiss Ramóna megmutatta kisfia arcát! Szerinted az apukájára vagy az anyukájára hasonlít jobban a kis Noé?

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


Fotó: Kiss Ramóna megmutatta kisfia arcát! Szerinted az apukájára vagy az anyukájára hasonlít jobban a kis Noé? Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté első gyermeke 2019. január 20-án született meg, most pedig a kis Noé cuki arcocskáját is megmutatta a büszke anyuka. Kiss Ramóna és párja, Lékai Máté első gyermeke 2019. január 20-án született meg, majd néhány nappal később megjelent az első fotó is a kis családról az egyik bulvármagazinban.

Most azonban a rajongóknak nagy öröm, hogy a 34 éves színésznő-műsorvezető egy olyan szögből mutatta meg újszülött babáját az Instagramján, hogy a cuki arcocskája is látszik. Ráadásul a büszke anyuka aranyos szöveget írt a fotó mellé - mintha csak a kis Noé szólna az emberekhez.

kissramóna

"Sziasztok! Lékai Noé vagyok! Kicsivel több mint egy hete 3415 grammal és 56 cm-el kibújtam Anya pocakjából. A biztonság kedvéért megvártam, amíg Apa is beér a szülőszobára. Azóta időm nagy részét evéssel és alvással töltöm. Sírni nem nagyon szoktam, mindenki mondogatja is körülöttem, hogy, de jó gyerek. Anya nagyon aggódós, pedig Én nagyon laza vagyok. Néha rátesz Apa mellkasára, azt eléggé élvezem. Olyankor Anya csak áll és sír.... nem értem, na mindegy. A lényeg, hogy köszönöm az üzeneteket, jól vagyunk, majd még jelentkezem! Puszi Nektek! Noé"

Kiss Ramónának és Lékai Máténak Noé az első gyermeke - a pár egyébként már több mint két éve van együtt nagy szerelemben.


Szerinted a pici az apukájára vagy az anyukájára hasonlít?

Bár Kiss Ramóna korábban a Hot! magazinnak azt nyilatkozta, hogy először jön az esküvő, utána a gyerek, úgy tűnik, mégiscsak felborult a sorrend - de ezt valószínűleg cseppet sem bánják.

Olvasd el ezt is!
Így nézett ki Kiss Ramóna várandósan - Pocakos fotókon a műsorvezető »


Forrás, fotók: Instagram/Kiss Ramóna

Szülők lapja

Újszülött

Szülők lapja


2019.01.29