Szülinapos baba program - Több tízezer forint értékű ajándékcsomag a kisbabádnak!

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Szülinapos baba program - Több tízezer forint értékű ajándékcsomag a kisbabádnak! A Szülinapos baba programban olyan várandós kismamák vehetnek részt, akik még a babavárás boldog időszakát élvezik. A leendő édesanyák 30-50 ezer forint értékű meglepetéscsomagot nyerhetnek születendő kisbabájuk születésnapjára! A program ötletgazdájával beszélgettünk. A Baby Market vezetője, Fülöp Attila, aki maga is kétgyermekes apuka mindig is szerette volna, ha nem csupán egy sablonos baba- és gyermekterméket forgalmazó webáruház üzemeltetője lenne, hanem annál jóval több. Már a kezdetek kezdetétől tudta, hogy nem csupán személytelenül szeretné árulni a termékeiket az Interneten, hanem a babavárás előtt álló párokat, illetve a már gyakorló szülőket praktikus tanácsokkal, információkkal is szeretné segíteni. Küldetését komolyan vette.

A Fülöp Attila által irányított Baby Market-csapat ugyanis nem csak babakocsit, babaholmikat és gyerekjátékokat árul, hanem segítséget nyújt a kérdéssel feléjük forduló szülőknek - sőt időnként felkeresik törzsvásárlóikat otthonaikban, hogy a kisbaba cseperedésének a szülőkkel együtt örüljenek.
Az ügyvezetővel együtt dolgozó team kifogyhatatlan az ötletekből, amit az egyre növekvő Facebook-táboruk is igazol. Pár éve egy egészen újszerű kezdeményezéssel rukkoltak elő: a Szülinapos baba programmal, melyet mára több mint 1500 kismama kipróbált már.


Szülinapos baba program

Babakelengye nyerhető 30-50 ezer forint értékben
A program lényege az, hogy minden évszakban egy szerencsés családnak óriási meglepetést okoznak! Óriási meglepetést, hiszen a szerencsés kisbaba egy 30-50 ezer forint értékű meglepetés ajándékcsomagot kap.

- A Szülinapos baba program egy szórakoztató játék tulajdonképpen, amelyben várandós kismamák vehetnek részt - kezdi Fülöp Attila, a program ötletgazdája. - A program iránt érdeklődő kismamának nem kell mást tennie, mint a meghatározott feltételek szerint regisztrálnia a honlapunkon, és megadni a születendő kisbaba érkezésének várható időpontját. Ezt követően csak türelmesen várnia kell, hogy kiderüljön: ő-e a szerencsés nyertes, aki megnyerte a 30-50 ezer forint értékű meglepetéscsomagot.

A nyertes kisbaba az első 3 születésnapján ajándékot kap
A program szervezői úgy gondolták, hogy ezzel a nagy értékű nyereménnyel nem csak anyagi terhet vesznek le a szülőkről (hiszen a gyereknek már szinte vásárolniuk sem kell az első 3 szülinapra), hanem izgalmas meglepetést és jó szórakozást nyújtanak a velük együtt játszó szülőknek. Attiláék - ismerve a hazai családok igényeit, az első 3 év nehézségeit és legfőképpen azt, hogy milyen gyerekjátékokra vágynak a kicsik, csakis hasznos és értékes ajándékokat készítenek össze a nyereménycsomagba. Ráadásul az a baba, aki egyszer már nyert, az 1.- 2. és 3. születésnapján is számíthat további apróbb meglepetésre.

- Mi ugyanúgy örülünk a baba születésnapján, mint az a család, aki a csomagot megkapja - mondja Fülöp Attila őszintén. - És örömmel nézzük, amikor a szülők kíváncsian csomagolják ki az ajándékokat - teszi hozzá mosolyogva.

Mit tartalmaznak a Szülinapos baba program ajándékcsomagjai?
Az ajándékokat a Baby Market csapata állítja össze nagy gonddal és körültekintéssel. A kezdőcsomag a baba első hónapjaihoz szükséges termékeket tartalmazza, a későbbi ajándékok pedig természetesen igazodnak az ünnepelt neméhez és életkorához.

ÉRDEKEL? SZERETNÉD TE IS KIPRÓBÁLNI? - JELENTKEZZ A SZÜLINAPOS BABA PROGRAMRA ITT »

Szülinapos baba program - Több tízezer forint értékű ajándékcsomag a kisbabádnak!

A nyertes kismama megkapja ajándékát a Baby Market csapatától


Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2015.07.29