Babát vár Rezes Judit és Szabó Győző! Mostanáig sikerült titokban tartaniuk, hogy ismét gyermekük születik

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Babát vár Rezes Judit és Szabó Győző! Mostanáig sikerült titokban tartaniuk, hogy ismét gyermekük születik Rezes Judit és párja, Szabó Győző második közös gyermeküket várják, értesült egy napilap. A sztárpárnak a születendő gyermek lesz a második közös gyerekük, Szabó Győző emellett egy 21 éves lány édesapja. Rezes Judit és párja, Szabó Győző második közös gyermeküket várják, értesült egy napilap.

Akik gyakran járnak színházba, bizonyára feltűnt már nekik, hogy Rezes Judit pocakja az utóbbi időben mintha gömbölyűbb lenne. Nos, ez nem véletlen, a 41 éves színésznő ugyanis a Borsnak bevallotta, kisbabát vár - a pici előreláthatóan 2019 februárjában fog megszületni.



Tervezték a babát
Az interjúból az is kiderült, tervezték a babát, és már alig várják, hogy megszülessen. Mint Szabó Győző felidézte, néhány éve jutott arra, hogy 48 évesen miért is ne lehetne még egy gyermekük.

- Persze ebbe rengetegszer beleszólt a sok munka, úgyhogy annál nagyobb volt az öröm, amikor meghallottam a hírt – emlékezett vissza a Valami Amerika sztárja.

Szabó Győzőnek már a harmadik gyermeke lesz
A sztárpárnak egyébként van már egy közös gyermeke: Misi 2010-ben jött világra, mellette pedig Szabó Győző egy nagylány édesapja is - Bori még első házasságából született 1997-ben.

Forrás: Bors
Fotó: Facebook/Rezes Judit

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2018.10.04