Friss fotó: Egyre jobban gömbölyödik Kiss Ramóna babapocakja! Mosolygós képet töltött fel a várandós műsorvezető

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Friss fotó: Egyre jobban gömbölyödik Kiss Ramóna babapocakja! Mosolygós képet töltött fel a várandós műsorvezető Kiss Ramóna friss babapocakos fotót töltött fel az Instagramjára, és máris több mint 10 ezren lájkolták a képet - mi is megmutatjuk! Kiss Ramóna friss babapocakos fotót töltött fel az Instagramjára, és máris több mint 10 ezren lájkolták a képet - mi is megmutatjuk!

Kiss Ramóna, akit egy ország ismert meg a Barátok közt Szentmihályi Zsófijának szerepében, babát vár, és ez egyre inkább látszik is rajta. A 33 éves színésznő még augusztusban jelentette be az Instagramján - mi is megírtuk, itt -, hogy hamarosan gyermekük lesz párjával, Lékai Máté vízilabdázóval - és már akkor is látható volt, hogy megnőtt a hasa.

Szépen gömbölyödik a pocakja
Azóta pedig az a pocak egyre csak gömbölyödik, és erre a friss fotó a bizonyíték. Bár Kiss Ramónát jelenleg az X-Faktor műsorvezetőjeként rendszeresen láthatják a tévénézők, babapocakja egyelőre még csak a színpadon és a közösségi oldalakon látszik, hiszen a tévében futó válogató adások felvételről mennek.



Most ezt a képet töltötte fel magáról a magyar sztár, hozzá pedig annyit írt: "Hétvégén volt a Nicsak,ki lakik itt? című darabunk premierje, ahol kismamát játszhatok kismamaként!"

A fotó nagy sikert aratott a követői körében: több mint 10 ezren nyomtak rá a tetszésnyilvánító szívecskére, és rengetegen meg is jegyezték, milyen gyönyörű kismama.

Hogy a kis utód mikorra várható, azt nem tudni, de a rajongók a zenés tehetségkutatóban végigkövethetik majd kedvencük várandósságát. Érdekesség, hogy 2012 őszén-telén az akkor még RTL Klubos Ördög Nóra is várandósan vezette az X-Faktort - akkor első gyermekét, Micit várta, aki végül 2013 májusában született meg.

Forrás, fotó: Instagram/Ramona Kiss - Purger Tamás

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2018.10.11