Babát vár Meghan Markle és Harry herceg! A Palota most jelentette be az örömhírt

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Babát vár Meghan Markle és Harry herceg! A Palota most jelentette be az örömhírt Amióta Harry herceg elvette szerelmét, Meghan Markle-t, a rajongók türelmetlenül várták, hogy mikor születik meg a pár első kisbabája. Ma kiderült, hogy 2019 tavaszára várják. Amióta Harry herceg elvette szerelmét, Meghan Markle-t, a rajongók türelmetlenül várták, hogy mikor születik meg a pár első kisbabája.

Nos, nem kell már sokat várniuk: a Palota ugyanis 2018. október 15-én, hétfőn egy szűkszavúra vett közleményben hivatalosan is bejelentette, hogy a hercegné babát vár, aki várhatóan 2019 tavaszán fog megszületni.

Harry Herceg 2018 májusában vette el a 37 éves amerikai színésznőt, akivel néhány napja Eugénia hercegnő esküvőjén is megjelentek. A rajongók már akkor is találgatták, vajon Meghan Markle babát vár-e, mivel egy, a pocakját takaró kabátban volt a ceremónián, de akkor még mindenki elsősorban az ifjú párra figyelt.

m,eghan
Harry herceg és Meghan Markle Eugénia hercegnő esküvőjén 2018. október 12-én

Most azonban kiderült, a hercegné már várandósan vett részt az ünnepélyes eseményen, és domborodó pocakját leplezhette a ruhával, hogy ne vonja el a figyelmet az esküvőről. Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjéről itt nézetsz meg néhány emlékezetes fotót »

Forrás, fotó: Facebook/The Royal Family

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2018.10.15