Fotó: Egyszerre 7 tanítónő vár babát ugyanabban az általános iskolában - egyiküknek ráadásul ikrei lesznek!

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Fotó: Egyszerre 7 tanítónő vár babát ugyanabban az általános iskolában - egyiküknek ráadásul ikrei lesznek! Nemrég írtuk meg, hogy egy amerikai kórház szülészetén egyszerre 9 ápolónő is babát vár, most pedig kiderült, nincsenek egyedül: egy általános iskolában jelenleg nem kevesebb, mint 7 tanítónő várandós, egyikük ráadásul ikrekkel! Babát várni csodálatos dolog - az pedig csak megfűszerezi az egészet, ha nem te vagy az egyetlen a munkahelyeden, aki szintén hasonlón megy keresztül.

Nemrég írtuk meg, hogy egy amerikai kórház szülészetén egyszerre 9 ápolónő is babát vár, a róluk készült pocakos fotó pedig szélsebesen terjedt az interneten.

Most pedig kiderült, szinte velük egyidőben egy általános iskola is büszkén posztolt egy hasonló fotót: a kansasi Oak Street Elementary School falai között jelenleg nem kevesebb, mint 7 tanítónő várandós, egyikük ráadásul ikrekkel!



Az iskolában, ahova elsőtől negyedik osztályig járnak a gyerekek, összesen 15 főállású tanítónő dolgozik, így nem csoda, ha az igazgató asszonynak fő egy kicsit a feje, hogyan oldja meg a sok helyettesítést.



- Szerintem ez csodálatos dolog, persze azért amikor a harmadik tanítónő is szólt, hogy babát vár, akkor kicsit sokkolt a hír, a negyediknél még jobban meglepődtem, az ötödiknél már szóhoz sem jutottam a döbbenettől, a hetediknél pedig már figyelmeztetnem kellett magamat, ne felejtsek el gratulálni, mert először hirtelenjében csak annyit tudtam kinyögni, hogy "Ugye, ez valami vicc?" - idézte fel Ashley Miller, aki egyébként már több mint 20 éve dolgozik az iskolában, de ennyi egyidőben várandós tanítónővel még nem találkozott a pályafutása során.



A fotó elkészülte után pár nappal, március végén az első babák már meg is születtek, 2019 októberéig pedig a tervek szerint az összes baba kibújik majd anyukája pocakjából.

Ez is érdekelhet!
Egyszerre 9 ápolónő vár babát egy kórházi osztályon - Közös fotó is készült róluk! »


Forrás: goodmorningamerica.com
Fotó: Facebook/GoddardPublicSchools

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2019.04.03