Már ilyen nagy Lilu babapocakja! Friss fotón mutatta meg gömbölyödő hasát a 42 éves műsorvezető

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Már ilyen nagy Lilu babapocakja! Friss fotón mutatta meg gömbölyödő hasát a 42 éves műsorvezető Az RTL Klub 42 éves műsorvezetője 2018 novemberében közölte a Facebook-oldalán, hogy babát vár, azóta pedig a rajongói végigkövethetik pocakjának növekedését. Nézd meg most legfrissebb fotóját! Lilu láthatóan nagyon büszke terhespocakjára, hiszen a követői rendszeresen láthatnak tőle várandós fotókat az Instagramon.

Az RTL Klub 42 éves műsorvezetője 2018 novemberében közölte a Facebook-oldalán, hogy babát vár, azóta pedig a rajongói végigkövethetik pocakjának növekedését.

Legutóbb egy egészen intim pillanatot osztott meg a kis pocaklakójával:

"Azt hiszem, nem lettem nagyon aggódós kismama… pedig picit tartottam tőle… mondjuk az egyik kedvenc hobbim, hogy néhány naponta meghallgatom a kisfiam szívhangját,(a Dávidtól megörökölt, és véletlenül megtalált szívhangfigyelővel) mert egyszerűen boldoggá tesz…(olyan, mintha lovak vágtáznának)… és jó, hogy megörökítjük ezeket a pillanatokat, jó lesz együtt végignézni, amikor arról mesélek neki, amikor még a hasamban volt… Dávidnak is a saját magáról szóló történetek a kedvencei…"

Lilu

Azt továbbra sem árulta el, mikorra várható a kicsi, a pocak nagyságából ítélve azonban tavasszal biztosan megszületik nagyfia, a 9 éves Dávid kistestvére. Sőt, egyes hírek szerint lehet, hogy Lilu születésnapi ajándéka lesz a baba - a népszerű műsorvezető május 20-án született.

Forrás, fotó: Instagram/lilugram

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2019.04.08