47 évesen ismét babát vár Gryllus Dorka, már szépen gömbölyödik a pocakja - Párjával a pici nevét is kitalálták

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


47 évesen ismét babát vár Gryllus Dorka, már szépen gömbölyödik a pocakja - Párjával a pici nevét is kitalálták Óriási a boldogság Gryllus Dorka és Simon Kornél háza táján: a 47 éves színésznő ugyanis babát vár! A sztár minderről egy magazinnak számolt be, sőt, már egy pocakos fotót is mutattak a boldog kismamáról. Óriási a boldogság Gryllus Dorka és Simon Kornél háza táján: a 47 éves színésznő ugyanis babát vár! A sztár minderről a Story magazinban számolt be, sőt, már egy pocakos fotót is mutattak a boldog kismamáról.

Mint Gryllus Dorka a lapnak elárulta, egy darabig ő sem hitte el, hogy tényleg újra kisgyermekük születik. Mint kiderült, évekig próbálkoztak a babával, de aztán egy ideje elengedte a dolgot, így először nehezen fogta fel, hogy kilenc év várakozás után mégiscsak lesz Somának testvérkéje.

47 évesen ismét babát vár Gryllus Dorka, már szépen gömbölyödik a pocakja - Férjével a pici nevét is kitalálták

A kis jövevény ősszel érkezik, és szintén kisfiú lesz, a büszke szülők már a nevét is tudják - Áronnak fogják hívni.

- Mindketten elmúltunk negyvenévesek, és tisztában vagyunk vele, ilyenkor statisztikailag megnő a kockázata annak, hogy a gyermek valamilyen rendellenséggel születik - vallotta be őszintén félelmeit Simon Kornél a lapnak, ugyanakkor azt is hozzátette, amikor a genetikai vizsgálat 90 százalékos bizonysággal megállapította, hogy egészséges kisbabát várnak, átadta magát a boldogságnak.

47 évesen ismét babát vár Gryllus Dorka, már szépen gömbölyödik a pocakja - Férjével a pici nevét is kitalálták

Soma érkezéséről 2011 szeptemberében az RTL Klub Reggelijében számolt be a színésznő.

- Azonnal kiderült, hogy állapotos vagyok, és nagyon örültem. Amikor korábban azt mondták, majd ha gyereket várok, mindent másként látok, csak legyintettem. Most viszont minden mindegy, a karrier is másodlagos – mondta akkor Gryllus Dorka a műsorban.

A színésznő az utóbbi időben több magyar sorozatban is szerepelt: a Viasat3-on futó Ízig-vérig sorozatban a párjával, Simon Kornéllal alakított válófélben lévő házaspárt, emellett látható az RTL Klubos Válótársak, valamint újabban az Apatigris sorozatokban is.

Forrás, fotó: Story, RTL Klub/Sajtóklub

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2020.05.15