Babát vár Szalóki Ági! - A 42 éves énekesnő pocakos fotóval jelentette be az örömhírt a Facebook-oldalán

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


Babát vár Szalóki Ági! - A 42 éves énekesnő pocakos fotóval jelentette be az örömhírt a Facebook-oldalán Szalóki Ági október 17-én ünnepelte 42. születésnapját, ez alkalomból pedig rajongóival azt is megosztotta, hogy gyermeket vár. Szalóki Ági nem az a fajta énekesnő, aki lépten-nyomon beszámol rajongóinak magánélete történéseiről. Most azonban kivételt tett, és a születésnapján valódi örömhírt posztolt.

Szalóki Ági énekesnő október 17-én, szombaton lett 42 éves, ez alkalomból pedig nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett rajongóinak a Facebook-oldalán: egy pocakos fotóval tudatta mindenkivel a nagy hírt, miszerint kisbabát vár!

"42 éves lettem a mai napon és örömmel tudatom Veletek, hogy kisbabát várok, a 4. hónapban vagyok. Éljen az élet!"- írta a Veronika Burges által készített fotók mellé.



Szalóki Ági 2004 óta szólóénekesként a saját zenekaraival játszik. Első albuma, mely a Téli-nyári laboda címet viseli, az óvodás korosztályt célozta, de népdalfeldolgozásai és karácsonyi dalgyűjteménye is népszerű a különleges népi hangzást kedvelők körében.

Aki pedig élőben szeretné meghallgatni, az 2020. október 28. 19:00 órától láthatja a Várkert Bazárban, ahol Gryllus Dániel vendégeként lép fel.

Forrás: Facebook/Szalóki Ági hivatalos oldala
Fotó: Wikipédia

Szülők lapja

Babavárás

Szülők lapja


2020.10.19