2019. december 15 |Dezső, Mária, Valér, Valérián...
Mit egyen a kismama, hogy egészséges legyen a baba?
Szerző: Szülők lapja 2011-10-26 Forrás: Szülők lapja ![]() Cikkünk a hirdetés után folytatódik ![]() BABÁT VÁRSZ?Izgulsz, hogy minden rendben legyen a babavárás alatt? Szeretnél mindent megadni az egészséges fejlődéséhez? Kattints ide, és nézd meg, hogy mit tehetsz érte >> ![]() [x] hirdetés
B-vitamin és folsav Címkék: kismama, egészséges, táplálkozás, várandós, baba, B-vitamin, folsav Feliratkozás hírlevélreÉrdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre. ![]() [x] hirdetés ![]() [x] hirdetés OLVASD EL EZT IS!Mit szabad és mit nem szabad enni terhesség alatt?Sokféleképpen vélekedünk a várandósság alatti étrendről. Van, aki azt vallja, hogy az a jó a babának, ha azt eszi, amit éppen és akkor megkíván. Van, aki a hízástól tart, de tudja, fogyókúrázni nem szabad, emiatt őrlődik, és küzd az ellen nap mint nap, hogy éppen elfogyaszthatja-e, amit enne, vagy nem. Ideális hízás terhesség alatt - testtömegindex-számításÁltalánosságban elmondható, hogy az ideális súlygyarapodás a babavárás végére összesen 9-14 kg között van. Természetesen ehhez figyelembe kell venni a fogantatás előtti súlyt is, ennek függvényében egyénre szabottan állapítható meg a megfelelő súlytöbblet. Mintaétrend kismamáknakNagy Erika dietetikus szakértőnk által összeállított mintaétrend ideális a kismamák számára, ugyanis biztosítja az összes szükséges tápanyagot, amelyekre a terhesség során szükség van. ![]() BABÁT VÁRSZ?Kíváncsi vagy, hogy mekkora? Mit érez? Hallja-e, ha beszélsz hozzá? Tudj meg mindent a babavárás csodájáról, miközben életed legfontosabb naplóját töltögeted a saját pocakos és ultrahang fotóiddal, érzéseiddel, élményeiddel. Kattints ide >> ![]() [x] hirdetés Recept ajánlatunk![]() AlmamártásMártások >>12 hónapos kortól. >> Hozzávalók: Hozzávalók 1 fő részére 150 g alma 5 g liszt 30 ml tejföl 20 g cukor fahéj, szegfűszeg, citromhéj, citromlé Recept: Kb. 150-200 ml vizet felteszünk forrni, beletesszük a fahéjat, a cukrot, a citrom megtisztított, vékonyra vágott héját, pár darab szegfűszeget. Fedő alatt kb. 10 percig hagyjuk forrni. Közben meghámozzuk és apróra vágjuk az almát. Kiszedjük a fűszereket a vízből, beletesszü(...) tovább a teljes recepthez... Legfrissebb szakértői válasz![]() Dr. Árvainé Koczok Mártatanácsadó szakpszichológus tovább a szakértőhöz >>Éjjeli felriadás Kedves Édesanya! |