Őszi-téli divat – Kismamáknak

Szülők lapja

Szépség, divat

Szülők lapja


Őszi-téli divat – Kismamáknak

Az idei nyár bővelkedett a színekben, bátran hordhattunk élénk korall, zöld, narancsszínű ruhákat. Az ősz beköszöntével kicsit mindig sötétednek a divatszínek tónusai, mélyebb árnyaltok lesznek dominánsak. Szerencsére az idei ősz és tél sem fukarkodik a színekkel, akad számos csodaszép árnyalat a kínálatban, melyek közül választhatunk.

Cikkünkben a kismamáknak szeretnénk elsősorban segítséget nyújtani ruhatáruk őszi-téli megújításában, de természetesen a divatirányzat, amit bemutatunk nem csak Pocakosan Stílusos...

Őszi-téli divat – Kismamáknak

Divatszínek
Az idei őszi-téli szezon egyik uralkodó színe a bordó, mely szerencsés árnyalat, hiszen bármilyen hajszínhez illik, és nagyon jól párosítható a téli hónapok alap uralkodó színeivel a feketével, barnával vagy szürkével.

Szintén uralkodó szín a barna valamennyi tónusával, a világos krémtől, a tóbos barnán keresztül egészen a meleg rozsda- és csokoládébarnáig.  A barna sokszínűsége miatt és az egymással jól párosítható árnyalatoknak köszönhetően sokunknak lesz a kedvence ez a divatszín.

Őszi-téli divat – Kismamáknak

A meleg árnyalatok mellett télen is hódít a kék, választhatjuk bátran a sötétebb türkizt vagy az élénk királykéket egyaránt. Természetesen változatlanul meghatározó alapszín a fekete és a szürke, mely színeket ne felejtsünk el egy másik színnel párosítani a borongós megjelenés elkerülése végett!
A színek már önmagukban is stílust képviselnek. Viseljünk bátran színeket, de vigyázzunk, hogy mindig hozzánk illő színeket válasszunk és ne komplikáljuk túl öltözékünket 3-4 szín együttes viselésével. A kevesebb néha több – itt is igaz!

Őszi-téli divat – Kismamáknak

Divattrendek, fazonok
Kismamaként sem kell lemondanunk ruhatárunk divatos darabjairól.
Ruhatárunk alapdarabja (kismamaként is) egy trendi csőszárú farmernadrág, mely idén lehet kicsit retrós, azaz jól koptatott, roncsolt modell.  

A farmer az egyik „legszínesebb” ruhadarabunk lehet.
A farmert lehet párosítani a legkényelmesebb tornacipőnkkel, a mindennapokhoz illő balerinacipővel, de alkalmakkor feldobhatjuk farmeros öltözékünket egy zakóval, magasabb sarkú cipővel. Nagyon népszeru a különböző divat- és stílusirányzatok megfelelő keverése egy öltözéken belül: azaz a sportosabb modellekhez nyugodtan párosíthatunk egy extrán elegáns cipőt, mellényt vagy kiskabátot. Ettől lesz megjelenésünk különleges és irigylésre méltóan stílusos.

Őszi-téli divat – Kismamáknak

Csinosan
Amennyiben igazán elegánsan, csinosan kell megjelennünk, válasszunk egy letisztult vonalú egyberuhát, vagy a klasszikusnak számító ceruzaszoknyát, mely most ismét fénykorát éli.

Őszi-téli divat – Kismamáknak

Kiegészítők
Nagyon fontos, hogy figyeljünk a részletekre és öltözékünkhöz válasszunk az alkalomhoz illő kiegészítőket. A sálak, táskák, ékszerek és övek teljesen megújítják megjelenésünket,  a legegyszerűbb modellekben is elragadóak lehetünk.  
Kismamaként sem kell lemondanunk a csinos zakókról, melyek ruhákhoz, szoknyákhoz vagy akár nadrágokhoz is párosíthatók, és teljessé teszik öltözékünket. Idén ősszel és télen a zakók nagy szerepet kapnak. Készülhetnek akár pamutosabb anyagból, akár fényesebb szaténos vászonból: viseletükkel garantált a siker.

Hideg napokra
A téli kismamák figyelmébe ajánljuk a kismamapocakra kialakított legging nadrágokat, melyek idén is nagyon divatosak, ráadásul sokkal melegebb viseletet biztosítanak a normál harisnyanadrágoknál. Nagyon jól kihasználható ruhadarabról van szó, hiszen viselhetjük sportosan és elegánsan egyaránt. Az igazán trendi megjelenés érdekében párosítsuk magas sarkú cipőhöz. Természetesen a hideg napokon a csizmás viseletnél is jó szolgálatot tesznek.

  Őszi-téli divat – Kismamáknak

Legyen jól kombinálható
Ha jól összeválogatjuk kismamaruhatárunk darabjait, már pár darab kismamaruha beszerzésével garantálhatjuk, hogy a babavárás hónapjai alatt is csinosan, magabiztosan jelenjünk meg minden nap. Egymással jól párosítható modelleket, minoségi anyagokból készült, a pocak növekedésére kialakított fazonokat válasszunk. Figyeljünk arra, hogy kényelmes legyen öltözékünk, hiszen a szép megjelenés mellett ez is nagyon fontos szempont ruhatárunk összeállításánál.

Őszi-téli divat – Kismamáknak

A MoNa Mama – Pocakosan is Stílusosan kismama kollekciói a divatos kismamáknak készülnek, fazonjaik, modelljeik pedig  a fenti szempontok szerint kerülnek kialakításra. Ráadásul a MoNa Mama modellek többsége a babavárás után, pocak nélkül is örömmel hordható.

A MoNa Mama ruhákat megtaláljátok a MoNa Mama webáruházban www.monamama.hu vagy márkakereskedéseikben:
Budapest, XIII. Kerület, Radnóti M. u. 27. (Jászai Mari térnél)
Budapest, II. kerület Fényes Elek u. 5.

Fotó: Freepik
 


Szülők lapja

Szépség, divat

Szülők lapja


2012.10.01