Itt a pizza-bébi! - Tündéri fotókon örökítette meg kisfia első évét a fényképész anyuka

Szülők lapja

Kisgyerek fejlődése

Szülők lapja


Itt a pizza-bébi! - Tündéri fotókon örökítette meg kisfia első évét a fényképész anyuka Manapság a legtöbb szülőnek megfordul a fejében, hogy valamilyen módon fotón is megörökítse gyermeke fejlődését - de ilyen kreatív, és egyben vicces módon eddig keveseknek sikerült. Ismerd meg a pizza-bébit! Manapság a legtöbb szülőnek megfordul a fejében, hogy valamilyen módon fotón is megörökítse gyermeke fejlődését - de ilyen kreatív, és egyben vicces módon eddig keveseknek sikerült.

Íme, a pizza-bébi!
Egy marylandi anyuka, Dani Leigh Giannandrea megtalálta a tökéletes módját annak, miként őrizze meg az utókornak a kisfia hónapfordulóit az egy hónapos kortól egészen az első szülinapjáig.

pizza baba
A fotós anyuka férjével, valamint két kisfiukkal, Lorenzóval és Charlie-val

- Bevallom, gyötört a lelkiismeret-furdalás, hogy Charlie-nál, az első fiunknál végül nem fejeztem be egy hasonló projektet, így amikor Lorenzo megszületett, rögtön azon gondolkodtunk, miként örökítsük meg. Végül az édesanyám dobta be az ötletet, mi lenne, ha - kiindulva az olasz eredetű keresztnevéből - valami olaszosat csinálnánk - árulta el Dani Leigh a Today újságírójának.

Hónapról hónapra lefotózta
A kreatív édesanya - aki egyébként esküvői fotográfusként dolgozik - úgy gondolta, ezzel több legyen ütnek egy csapásra: amellett, hogy hangsúlyozzák a kisfiú félig olasz származását (az apukája révén), cuki fotók is készülnek róla, ráadásul a fotózás apropóján havonta egyszer nem kellett főzni sem otthon, pizzát ebédelt a család.

pizza baba
A pizza-bébi 12 hónapja

A fotók koncepciója egyszerű: a kis Enzót minden hónapfordulón ráfektették egy kinyitott pizzásdobozra - a szeletek száma éppen annyi a képeken, ahányadik hónapjában volt a gyerkőc! Bár nem volt egyszerű az örökmozgó kisfiút rajta tartani a pizzásdobozon, apukája igyekezett szórakoztatni, így nagyon cuki képek készültek végül.

Rögtön elterjedt a neten
Az aranyos fotósorozatot Dani Leigh a kisfia első születésnapja - 2019. február 10. - után posztolta a fotográfus blogján, valamint a közösségi média felületein, de álmában sem gondolta volna, hogy ekkora sikerük lesz.

pizza baba
A sorozat első fotóinak egyike - végül nem ez került a montázsra

Mint a Today-nek elárulta, több külföldi országból, köztük Németországból és Csehországból is kapott emaileket, ugyanakkor Olaszországból egyelőre nem.

A büszke kétgyermekes anyuka azt is hozzátette, már egy másik projekten dolgozik a fiaival, de erről majd csak akkor nyilatkozik, ha a gyerekek betöltik a 18. életévüket. Az nem derült ki, hogy ennek a projektnek is köze van-e a pizzához.

Olvasd el ezt is!
Ilyen az, amikor egy vicces apuka dokumentálja a kisfia fejlődését - Fotók! »

Forrás, fotók: danileighphotography.com, Today.com

Szülők lapja

Kisgyerek fejlődése

Szülők lapja


2019.02.25