2023. január 30 |Gellért, Martina...
Milyen a jó babacipő? Milyen a jó gyerekcipő?
Szerző: Kovács Andrea 2011-04-27 Forrás: Szülők lapja ![]()
Minden baba sarka kissé bedől Címkék: babacipő, gyerekcipő, láb, puhatalpú, supinált cipő ![]() [x] hirdetés ![]() [x] hirdetés ![]() VERSEK, MONDÓKÁK BABÁKNAK ÉS KISGYERMEKEKNEKTündéri versek és mondókák a baba öltöztetéséhez, fürdetéséhez, játékhoz, altatáshoz ![]() [x] hirdetés OLVASD EL EZT IS!A hintázás nemcsak játék, fejleszti a gyermeked!A hinta kezdetben szabadban levő játéknak indult, de ma már a tudományos kutatások bizonyítják , hogy egy igen hatékony fejlesztő eszköz. Fejleszti a gyerekek egyensúlyérzékét és a mozgáskoordinációját. Mit adjunk a totyogó lábára? Melyik az egészséges babacipő?Hatalmas öröm, amikor az addig csak kúszó-mászó kisbabánk elindul, hogy két lábon fedezze fel a világot. Édesen tipegve teszi meg az első lépéseket. De nem mindegy, hogy miben! Így óvd a baba lábát! Gyakorlatok a lúdtalp ellenKöztudott hogy 3 éves korig nem létezik lúdtalp, mert minden gyermek teli talpon tanul meg járni. A lábboltozatok szép lassan alakulnak ki a mozgás és a különböző ingerek hatására. Már csecsemőkorban (0-12 hónapos korban) sokat tehetünk azért, hogy megelőzzük a különböző lábdeformitásokat! A témával foglalkozó szakértőnkKovács Andrea - Gyermek gyógytornászRecept ajánlatunk![]() Teljes kiőrlésű zöldséges rakott rétesVárandós kismamáknak ajánlott ételek >>12 hónapos kortól. >> Hozzávalók: 250 g teljes kiőrlésű rétestészta lap 1 nagyobb vöröshagyma 150 g gomba 50 g félzsíros túró 3 nagyobb sárgarépa 2 közepes cukkini 2 ek. napraforgó étolaj 50 ml 1,5 %-os tej 25 g teljes kiőrlésű liszt 100 g zsírszegény sajt 1 pohár natúr, zsírszegény joghurt őrölt fehérbors, szerecsendió, bazsalikom, petrezselyemzöld, oregánó, kakukkfű, metélőhagyma Recept: A vöröshagymát először félbe, majd karikákra vágjuk. A gombát és a cukkinit felszeleteljük, a sárgarépát hasábokra vágjuk, majd ezeket egy teflonserpenyőben az olaj felén átfuttatjuk. Hozzáadjuk a tejet és a fűszereket, és amikor a tej felforr, vékonyan megs(...) tovább a teljes recepthez... |