Égő cigarettát dugott a férfi egy kétéves kislány szájába, videó is készült róla - Most megszólalt az anya

Szülők lapja

Gyereknevelés

Szülők lapja


Égő cigarettát dugott a férfi egy kétéves kislány szájába, videó is készült róla - Most megszólalt az anya A hétvégén végigsöpört a magyar interneten egy botrányos videó, melyen egy felnőtt férfi egy karonülő kislány szájába dug egy égő cigarettát. A hétvégén végigsöpört a magyar interneten egy botrányos videó, melyen egy felnőtt férfi egy karonülő kislány szájába dug egy égő cigarettát.

Cigit dugott a kislány szájába
A Blikk információi szerint a férfi neve Lakatos Brendon, azaz Lőrinczfalvi Gusztáv, a videón szereplő kislány pedig kétéves unokahúga, Lara.
Tüdőzd le, tüdőzd le! Hát erre tanítottalak? - hangzik el a videón, miközben a kislány kapálózva próbálja eltolni magától a cigarettát.



Csak viccnek szánta
A lap időközben megszólaltatta Brendont, aki elmondta, hogy csak vicc volt a cigiztetés, de ügyelt arra, hogy a kislány ne szívjon bele a cigarettába. Valamint hozzátette, hogy a videó elkészültéről nem is tudott, de meggyőződése, hogy bosszúból készítette róla egy olyan hölgyismerőse, akivel azóta már nem tartja a kapcsolatot.

Megszólalt a kislány anyja is
A kislány édesanyja szintén nyilatkozott, és védelmébe vette a férfit, aki szerinte a kicsit szinte hercegnőjeként kezeli és biztos benne, hogy egy pillanatig sem akarta bántani.

Akár 5 év börtönt is kaphat
Akárhogy is, a lap által megszólaltatott szakértő szerint Brendon akár 5 évet is kaphat kiskorú veszélyeztetése miatt. Dr. Varga Balázs ügyvéd arra is felhívta a figyelmet, hogy amennyiben kiderül, mégis a férfi videózta le és tette közzé a tettét, az súlyosbító körülménynek számít.

A dohányzás káros hatásai a gyerekre - már a passzív dohányzásnak is számos negatív hatása van
Korábbi cikkeinkben többször is foglalkoztunk a passzív dohányzás káros hatásaival - olvasd el ezt a cikket, és megtudod, hogy még a rosszabb iskolai eredményekhez is köze lehet »
Ebből a cikkünkből pedig kiderül, hogy hiába szellőztetnek a dohányos szülők, a méreganyagok akkor is jelen vannak a lakásban és veszélyeztetik a babát »

Itt nézheted meg a videót!



Forrás: Blikk

Szülők lapja

Gyereknevelés

Szülők lapja


2017.05.29