Magyarország legnagyobb virágszőnyegét terítik ki május 24-én! A látogatók virágokkal térhetnek haza

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Szemet gyönyörködtető megmozdulás készülődik Budapest belvárosában május 24-én, vasárnap, amikor kiterítik Magyarország legnagyobb virágszőnyegét! A kedves akcióval a fáradhatatlan édesanyák előtt tisztelegnek a szervezők, akik mintegy elismerésként a helyszínen szét is osztják a gyönyörű virágokat a látogatók között. „Elhatároztuk, hogy elétek terítjük Magyarország legnagyobb, szétosztásra kerülő virágszőnyegét, hogy megköszönjük Nektek azt az odaadó munkát, amivel nap mint nap gondoskodtok a családotokról, inspiráljátok kollégáitokat, mosolyt csaltok szeretteitek és barátaitok arcára.” – írja közleményében a Danon Actívia.

Május 24-én óriási virágszőnyeg látványa nyűgözi le a budapesti korzózókat
Az 1000 négyzetméteres virágszőnyeget Budapest szívében, a Március 15. téren csodálhatjátok meg május 24-én, vasárnap 11 órától. A virágcsoda több mint 40000 élő és vágott virágból készül, melyet 4 kamion szállít a helyszínre, a budapesti Március 15 térre! A szőnyeget Gulyás Tamás debreceni virágszobrász vezetésével közel 50 ember építi majd egy éjszakán át, hogy reggelre virágba öltöztessük a főváros egyik legszebb terét, a Duna partján, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél.

Anya-dolgozó nő-barátnő – az akció a nők sokoldalúságára mutat rá
A színkavalkáddal többek között a nők sokszínségére szeretnénk felhívni a figyelmet, a mindennapokban betöltött különböző szerepeikre: pl. otthon anyaként, a munkában vagy barátként.

Gökler Kriszti, Oravecz Nóra, Marozsák Szabolcs – a támogatók között
Ebben a helyszínen segítségünkre lesz néhány szívünknek kedves, ismert személyiség is, akik saját példájukon keresztül bizonyítják a nők rendkívüliségét. Velünk lesz Gökler Kriszti, a Zabkása királynő, aki egészséges táplálkozással és életmóddal kapcsolatos bejegyzéseivel rengeteg ember életét változtatta már meg itthon és külföldön. Eljön Oravecz Nóra, írónő, az egyik legnépszerűbb magyar blogger, akinek pozitív gondolatait százezrek olvassák a közösségi médiában. Csatlakozik hozzánk Marozsák Szabolcs is, aki Magyarország talán egyetlen hivatásos női önbizalomedzője, s aki könyvén, tréningjein és előadásain keresztül nők ezreinek nyújt segítséget.
Arra bíztatunk mindenkit, hogy lássa meg saját magában is a rendkívülit, hisz mindenki jó valamiben, mindenkiben van valami különleges, amivel nap mint nap kivívja mások elismerését és amire ő maga is igazán büszke lehet.

A gyönyörű virágokat szétosztják a jelenlévők között
A szőnyeg leterítésével természetesen nem ér véget a nap, hisz elismerésünk igazi jeléül délelőtt 11 órától a sok gyönyörű virágot szétosztjuk a helyszínen megjelenő látogatók között. Reményeink szerint estére tele lesz majd sok-sok váza és balkonláda!  
Tarts velünk Te is és vigyél egy virágot magadnak vagy add át valakinek, akit Te is rendkívülinek tartasz!
Csatlakozz Facebook eseményünkhöz >> és hívd meg a barátaidat is!

További részletek >>

Fotó: Freedigitalphotos.net

Promóció (x)

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2015.05.18