Oldtimer Show 2016. április 8-10: Veterán járművek kiállítása rengeteg izgalmas gyerekprogrammal

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Oldtimer Show 2016. április 8-10: Veterán járművek kiállítása rengeteg izgalmas gyerekprogrammal 2016. április 8-10. között ismét Oldtimer Show - családi programnak tökéletes! Aminek az apukák fognak örülni: tuningautó kiállítás, oldtimer találkozó, veteránautó szépségverseny, katonai járművek, és még sok minden más. Aminek a gyerekek fognak örülni: ugrálóvár, légcsúszda, népi játszótér, arcfestés, íjászatoktatás, kézműves foglalkozás, állatsimogató, kovácsműhely, vasútmodell és terepasztal kiállítás. A fényképezőgépet ne hagyd otthon! 2016. április 8-10. között ismét változatos programokkal indul útjára az Oldtimer Show, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer rendezvénye! A több mint 500 veterán járművet felvonultató három napos rendezvénynek ismét a 10 hektáros rendezvényterületű Vasúttörténeti Park ad otthont.
A megszokott programokon túl számos új látnivaló várja az oldtimerek rajongóit.

Oldtimer Show 2016. április 8-10: Veterán járművek kiállítása rengeteg izgalmas gyerekprogrammal


Válogatott oldtimer autók és motorok, busz- és teherautókiállítás, katonai járművek és még sok más látnivaló
Az évek óta nagy sikernek örvendő Oldtimerek Hétvégéje idén áprilisban „Oldtimer Show” néven látja vendégül a veterán járművek kedvelőit. Az új név új programokat ígér. Idén a rendezvény vendégei a Nyugati pályaudvarról ingyenes Fesztiválbusszal érkezhetnek.
Az Oldtimer Show fő látványossága a válogatott oldtimer autók és motorok kiállítása, az idei korelnök egy 118 éves Panhard Levassor antik autó. Mindezeken túl busz és teherautó kiállítás, USA autó kiállítás, Youngtimer autó kiállítás, traktor és stabil motor kiállítás és gépindítások, katonai járművek, gőzmozdonyok és vasúti kocsik várják az érdeklődőket.

Kalandjárók kiállítás és Tuningautó kiállítás
A „Kalandjárók Kiállítás” keretein belül új lakókocsik, hajók és egyéb szabadidős célú járművek kerülnek bemutatásra neves márkák magyarországi képviseletei által. A vasárnapi „Tuningautó Kiállítás” elsősorban a fiatalabb generációkhoz szól, cél a nosztalgia világ megismertetése és megszerettetése.

Az Oldtimer szépségversenyen kiderül melyik a legszebb veterán jármű
A Víztorony Parkban három napon át tart az „Oldtimer Találkozó”. Helyszínére saját OT rendszámmal rendelkező autóikkal és 50 évesnél öregebb motorjaikkal érkeznek a gyűjtők. A 10 hektáros területen 500 oldtimer jármű kerül bemutatásra.
A legszebb veteránjárműveket „Oldtimer szépségversenyen” kerülnek megmérettetésre számos szakmai és szervezői díj ellenében.

Oldtimer Show 2016. április 8-10: Veterán járművek kiállítása rengeteg izgalmas gyerekprogrammal

Kézműves sörök, míves pálinkák, prémium borok a Gasztronómia utcában
A Víztorony Park ad helyet a Gasztronómia utcának is, ahol ínycsiklandó finomságokkal készülnek az árusok. Háztáji kolbász, ínyenc sajtok, különleges mézek, lekvárok, vurstli és megannyi kézműves étel kóstolható és vásárolható. A mennyei harapnivalókat kézműves sörökkel, míves pálinkákkal és prémium borokkal öblíthetik le a résztvevők. A Kézműves Vásáron népművészeti portékák közül válogathatnak a látogatók.

Rengeteg gyerekprogram: ugrálóvár, arcfestés, állatsimogató, kerti vasút
Az Oldtimer Show a legkisebbek szórakoztatását is számos programmal garantálja, lesz többek között ugrálóvár, légcsúszda, népi játszótér, arcfestés, íjászatoktatás, kézműves foglalkozás, állatsimogató, kovácsműhely, vasútmodell és terepasztal kiállítás, hagyományőrző interaktív kiállítás. A Vasúttörténeti Park interaktív programjai is szeretettel várják a gyermekeket, izgalmas kalandokat ígér a kerti vasút, a sínautó, a lóvasút, a hajtányok, a mozdony fordítókorong és egy igazi gőzmozdony, amin próbautat is lehet tenni a masiniszta mellett. Az Orient csarnokban fenséges csokoládé szökőkút szolgáltatja az édességet.

Oldtimer Show 2016. április 8-10: Veterán járművek kiállítása rengeteg izgalmas gyerekprogrammal

További információk a rendezvénnyel kapcsolatban:

Az idei évben a rendezvény teljes nyitvatartási idejében 90 fős, alacsonypadlós buszok szállítják az Oldtimer Show közönségét a Nyugati pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között. Az ingyenes buszokra a Nyugati pályaudvar Váci úti BKK megállójában lehet felszállni, menetideje 8 perc. Az autóval érkezőknek az immár 1100 főre kibővített, díjtalanul igénybe vehető P6-os parkolóban biztosítunk helyet. A rendezvény helyszíne a budapesti tömegközlekedés mellett vonattal is megközelíthető. Vidékről érkező látogatók számára a Vasúttörténeti Parktól 800 méterre található Premium Apartmanház biztosít kedvezményes szálláslehetőséget.

A rendezvény belépőjegy árai:

Felnőtt jegy: 3.500Ft,
Gyermek és nyugdíjas jegy 3.000Ft
Családi jegy 9.999Ft (2 felnőtt és 2 gyermek együttes belépésére jogosít).


Az első ezer látogató ajándék csokoládét kap!
A jegyek a rendezvény helyszínén vásárolhatók meg, nyitvatartási időben. Fizetési módok készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya, Erzsébet Utalvány és Sodexo Utalvány. A jegyeket elővételben az ismert országos jegyirodákban, vagy interneten a www.ticketportal.hu oldalon lehet megvásárolni.

A látogatók informálására 2016. április 4-étől CALL CENTER áll rendelkezésre, mely az alábbi telefonszámon hívható: 1/450-1497. A rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseket az e-mail címen is feltehetik: info@vasuttortenetipark.hu

Részletes információk:
www.oldtimershow.hu   
www.facebook.com /Oldtimer Show

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2016.04.07