Gyermeknapi programok 2017: 35 szuper ingyenes program Budapesten és vidéken, ahova vidd el a gyereket a hétvégén!

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Gyermeknapi programok 2017: 35 szuper ingyenes program Budapesten és vidéken, ahova vidd el a gyereket a hétvégén! Gyermeknapi programok 2017: ingyenes programok Budapesten és vidéken, amit minden gyerek imád! Koncertek, kézműveskedés, pónilovaglás, vetélkedők, ugrálóvár, ügyességi játékok, arcfestés, kisállat-simogató május 27-28-án. Május utolsó vasárnapján minden a gyerekekről szól. Az idei május 28-ai gyermeknapon, illetve a május 27-28-i gyermeknapi hétvégén országszerte izgalmas, kalandos programmal kedveskednek a kicsiknek és nagyobbaknak. Válogass összeállításunkból, ahol budapesti és vidéki programokat egyaránt felsorakoztatunk!
 

Budapesti ingyenes gyermeknapi programok


1. Városligeti Gyermeknap


A Városligeti Gyermeknap a minden évben nagy népszerűségnek örvend változatos, ingyenes  programkínálatával a családok körében. A színpadon ismert művészek zenés, táncos, színházi produkciókkal lépnek fel. Megismerhetjük más országok hagyományait, tánc-, ének-, és gasztrokultúrájukat, mindemellett lesz még lovasterápia bemutató, kalandpark játékos fejtörőkkel és nyereményekkel, focikupa, tájfutás, ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatok, zöldségfelismerés, mesekirakó és apafoglalkoztató, erősember-bemutató, valamint közlekedésbiztonsági és a biztonságos internethasználatot ismertető sátor is.

Program: Városligeti Gyermeknap
Helyszín: Városliget, Budapest
Időpont: 2017.05.27-28.
Bővebb információ »
 

2. Gyermekhétvége a Vasúttörténeti Parkban


A Gyermekhétvégén a Vasúttörténeti Parkban újra a nevelés és a jókedv áll a középpontban. Az immár hagyományos szombati közlekedésbiztonsági napon kerékpáros ügyességi pálya és kiállítás várja a gyerekeket. A Kolompos, Apacuka zenekarok fellépése, Fabula Bábszínáz előadása színesíti a programot. Vasárnap, gyermeknapon, Kaláka és Ghymes együttesek adnak koncertet, itt lesz Mazsola és Tádé és  Mindkét napon a Park interaktív járművei, vasúti totó, versek és mesék is várják a kicsiket, ahova a 14 év alattiaknak ingyenes lesz a belépés.

Program: Gyermekhétvége a Vasúttörténeti Parkban
Helyszín: Vasúttörténeti Park, Budapest
Időpont: 2017.05.27-28.
Bővebb információ »


3. V. Gyereknapi Futás - Erzsébetliget

Az Erzsébetligeti Színház szervezésében idén is keresik a XVI. kerület legsportosabb óvodáját, iskoláját. A futóverseny mellett tombola, gyerekkoncertek, kirakodóvásár, játékok, gólyalábasok, óriásbábok és vidámpark várja az érdeklődőket már délelőtt 10 órától.

Program: V. Gyereknapi Futás
Helyszín: 1165 Budapest, Hunyadvár u. 43/b., Erzsébetligeti Színház
Időpont: 2017.05.28.
Bővebb információ »
 

4. Ferencvárosi Gyermeknap


A Ferencvárosi Gyermeknapon fellép Korhecz Ilona és a Cimbora Együttes, lesz még táltos-mesefoglalkozás és bábelőadás, hintaszínház, valamint interaktív játékok. Egész nap játszóház, hajóhúzó verseny, mocsárjárás, óriáslépegető, liba rakosgató, kacsaépítő, ugrálóvár, eurobungee, pónilovaglás, arcfestés, lufihajtogatás, gipszfestés és állatsimogató, minden a gyermekek felhőtlen szórakozását szolgálja. Rossz idő esetén a rendezvény az FMK-ban kerül megrendezésre.

Program: Ferencvárosi Gyermeknap
Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ kertje, Budapest
Időpont: 2017.05.27., 10:00-16:00
Bővebb információ »
 

5. Gyereknap Rákosmentén - Vár a múlt!


Gyereknap alkalmából igazi középkori várrá alakul a művelődési ház és az előtte levő park. Lovagi torna, vásári komédia, kézművesek várnak mindenkit. Aki ehhez illő jelmezben érkezik, azt meglepetés ajándék várja! A gyermekkoncertekkel és színi előadásokkal, társasjáték-versennyel, kézműves-foglalkozásokkal, társasjátéksarokkal, lovaglással és kisállat-simogatóval, ugrálóvárral, sportbemutatókkal, ügyességi játékokkal, egész napos játszóudvarral, érzékenyítő programokkal, lufihajtogatással és biciklis ügyességi pályával készülnek a szervezők.

Program: Gyereknap Rákosmentén - Vár a múlt!
Helyszín: Vigyázó Sándor Művelődési Ház és az előtte levő park, Budapest
Időpont: 2017.05.28., 10:00-17:00
Bővebb információ »
 

6. Nyitott Ház - Pesti Vigadó


Egy egész napon keresztül bárki beléphet a Vigadóba, ahol az épülettörténeti séták mellett a gyerkőcöknek is készültek programokkal: ringató, táncház, mozgásfoglalkozással egybekötött táncelőadás, üveg- és vászonfestés várja a családok apraja-nagyját. A részvétel minden programra ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Program: Nyitott Ház - Pesti Vigadó
Helyszín: 56-osok tere, Budapest
Időpont: 2017.05.27.
Bővebb információ »
 

7. Gyereknap a Klebelsberg Kultúrkúria szervezésében


Szombat délután a csemetéké a főszerep, hogy érezzék, nekik szól minden előadás, muzsika és játék. A Makám zenekar gyermekkoncertje, Vojtina Bábszínház előadása, bűvészműsor, interaktív mese játszóház, a Tekergőtér, játékos tudomány valamint labdacsata, ügyességi és logikai játéktár, kézműves játszóház és hempergő várja a gyerekeket.

Program: Gyereknap
Helyszín: 1028 Budapest, Templom u. 2-10.
Időpont: 2017.05.27. 15:00-19:00
Bővebb információ »
 

8. KÖKI Futófesztivál és Gyermeknap

A kicsiket ovi- és gyermekfutammal, a nagyobbakat hosszabb útvonallal várják, a gyermekeknek nevezési díj nélkül a felnőttek nevezési díja pedig gyermekalapítványi támogatásra kerül. Nemcsak futóverseny, hanem lufiosztás, pecsétgyűjtő játék várja nemcsak a gyerekeket, de szüleiket is. Óriásjátékok kipróbálásért pecsét jár, az összegyűjtött pecsétekért pedig ajándék.

Program: KÖKI Futófesztivál és Gyermeknap
Helyszín: KÖKI Terminál, 1191 Budapest Vak Bottyán u. 75. A-C.
Időpont: 2017.05.27.
Bővebb információ »
 

9. Újhegyi Tavaszi Piknik - Balkán-est és Kőbányai Gyermeknap


Bolgár, görög és szerb kulturális és zenei és táncprogramok, sportbemutatók, zenés mesejáték, gólyalábas előadás, népi ügyességi játékok, mesés-táncos ugra-bugra, népdaléneklés, szabadtéri sakk, retró rétes, vattacukor és ugrálóvár, valamint a világ leghosszabb palacsintája-rekordkísérlet vár mindenkit a Kőbányán, az Újhegyi Sétányon.

Program: Újhegyi Tavaszi Piknik - Balkán-est és Gyermeknap
Helyszín: X. kerület Budapest, Újhegyi sétány
Időpont: 2017.05.27-28.
Bővebb információ »
 

10. Családi Fesztivál


Az év legcsaládibb vasárnapja a szlogenje a Kodály körönd - Andrássy út - Dózsa György út vonalán megrendezésre kerülő forgatagnak. Lesz különleges közösségi Bújj, bújj zöldág-flashmob, süti sütőverseny, zenekarok, hangszersimogató, óriásbábok, ringató, családi koncertek, kutya-örökbefogadás és elektromosautó-vezetés gyerekeknek.

Program: Családi Fesztivál
Helyszín: Kodály körönd - Andrássy út - Dózsa György út, Budapest
Időpont: 2017.05.28., 10:00-18:00
Bővebb információ »
 

11. 11. Belvárosi Fesztivál


Az immáron 11. alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon már pénteken elkezdődnek a könnyű- és komolyzenei koncertek, a Szervita téren, Erzsébet téren, Szabadság téren, Belvárosi Piacon és a Zrínyi utcában, azonban az igazi csemege vasárnap várja a lurkókat. A Szabadság téren gyermekkoncertekre, zenei játszóházra, állatsimogatóra, kézműves foglalkozásra, fajátékokra, kosaras körhintára, ugrálóvárra és arcfestésre számíthatunk.

Program: 11. Belvárosi Fesztivál
Helyszín: 1055 Belváros-Lipótváros, Budapest
Időpont: 2017.05.26-28.
Bővebb információ »
 

12. Cifra Palota XXL - Gyermeknap


A Cifra Palota XXL – Gyermeknap nagyszabású rendezvényen a gyerekek birtokba vehetik a Müpát. Fergetegesnek ígérkező programokkal, mesével, zenével, valamint kreatív és készségfejlesztő foglalkozással várják a családokat. Zenés színpad kerül felállításra a Müpa előtt, mesés-táncos színpad, kreszpálya, körhinta, kukorica játszó, tanyavilág, könyvmolyoló, játékpark, Tündérkert-labirintus, kötélverő, királyi várjáték, kreatív foglalkozások, korongcsata, hangszerpark, fejlesztő foglalkozások, agytorna, ritmusozó, diafilm-sarok, bábok-jelmezek, képalkotó, ölelős-dalolós, mesesziget. Eső esetén sem kell pánikolni, rossz időben is megtartják a foglalkozásokat és az előadásokat.

Program: Cifra Palota XXL - Gyermeknap
Helyszín: Művészetek Palotája, Budapest
Időpont: 2017.05.28., 10:00-15:00
Bővebb információ »
 

13. Gyermeknap a Várkert Bazárban


Gyermeknap alkalmából ingyenes családi napra várják a Várkert Bazárba látogatókat május 28-án vasárnap 10.00 órától. Délelőtt a Testőrpalotában játékkertje varázsolja el a legapróbbakat, az óvodásokat, de az örök gyermekeket is! Délután a Budapest Folk Fest keretében a neoreneszánsz kertben folytatódnak a gyermekprogramok, este pedig világ- és népzenei koncerteket hallgathatnak az Öntőház udvaron.

Program: Gyermeknap a Várkert Bazárban
Helyszín: 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.
Időpont: 2017.05.28., 10:00
Bővebb információ »
 

14. Gyermeknap Józsefvárosban


Egész napos vidám programokkal várják a Horváth Mihály térre a gyermekeket május utolsó vasárnapján: a kerület főterén zenés színházi előadásokat, gólyalábas zsonglőrműsort, gyermekkoncerteket láthatnak, hallhatnak a résztvevők, emellett ugrálóvár, óriás darts, légfoci, óriás sakk, arcfestés és kézműves foglalkozások is várják a kicsiket és a nagyobbakat is.

Program: Gyermeknap Józsefvárosban
Helyszín: VIII. kerület, Budapest, Horváth Mihály tér
Időpont: 2017.05.28.
Bővebb információ »
 

15. Gyermeknap a Bikás Parkban


Nem hagyják unatkozni az idelátogatókat, bábszínház, gyermekszínpad, könnyűzenei- és musical koncertek, állatsimogató, tipegő játszóház, ugrálóvár, arcfestés, csillámtetoválás, óriásbetű festés, nyereményjáték, sportprogramok, kézműves foglalkozás, rendőrségi és tűzoltósági bemutatók színesítik a napot.

Program: Gyermeknap a Bikás Parkban
Helyszín: XI. kerület, Budapest, Bikás park
Időpont: 2017.05.28.
Bővebb információ »
 

16. Gyermeknap a Cserepesház melletti parkban


Népi ügyességi játékokat próbálhatsz ki a Kenderkóc Népi Játszóház segítségével, vár rád a gólyalábazás, mocsárjárás, diós játék, horgászat, célbadobás, egyensúlyozás, karikaelkapó, csutkavár építés, páros síelés, óriás malom-társasjáték, népi babakonyha, kukoricás és lisztes játszóház. Játékos formában megismerhetőek Zugló nevezetességei, barkácsolás és kézműves foglalkozás egészítik ki a palettát.

Program: Gyermeknap a Cserepesház melletti parkban
Helyszín: 1144 Budapest, Vezér u. 28/b., Cserepesház
Időpont: 2017.05.27. 10:00-13:00
Bővebb információ »
 

Vidéki ingyenes gyermeknapi programok


1. V. Bálint Ágnes Mesefesztivál - Vecsés


Az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Bálint Ágnes Mesefesztivál mesés birodalmába bizony csak mesepárti tagok léphetnek be, ezért a regisztráció elengedhetetlen. Az ötödik alkalom különleges évforduló, ezért idén a cirkuszi forgatag varázslatos és izgalmas világát élhetik át az eseményre kilátogatók. Bohócok, bűvészek, beszélő állatok, zsonglőrök és még sok más cirkuszi figura fogja elkápráztatni közönségünket. Természetesen a gyermekkoncertek sem maradhatnak el, a leggyorsabb és legügyesebb gyerkőcök idén is ajándékokat kapnak!

Program: V. Bálint Ágnes Mesefesztivál
Helyszín: Bálint Ágnes Kulturális Központ, 2220 Vecsés, Telepi út 43.
Időpont: 2017.05.27-28.
Bővebb információ »
 

2. Gyereknap Esztergom


A Gyereknap Esztergom rendezvényen az egész napos rendezvényén lesznek ugrálóvárak, körhinták, pónilovaglási lehetőség, kézműves foglalkoztató, rajzverseny és játszóház kicsiknek. Délután havazás hógéppel, rendőrségi és tűzoltó-bemutató, valamint óriásbuborék-fújó játék várható!

Program: Gyereknap Esztergom
Helyszín: Rugby Club Hotel - Nagy Duna sétány 1., Esztergom
Időpont: 2017.05.28., 10:00-18:30
Bővebb információ »
 

3. Városi Gyermeknapi Forgatag - Szombathely


Az idei AGORA Gyermek Művészeti Fesztivál szereplőinek műsora után bábszínház, koncert, babasarok, játszószőnyeg, és állatsimogató.
Különböző interaktív játék csábítja a nagyobbakat ügyeskedésre és kalandozásra, míg az ügyes kezűeket a kézműves gyermekfoglalkoztatók várják. Egyebek közt ókori ügyességi, asztali, logikai és a népi fajátékok rejtelmeibe nyerhetnek bepillantást a kíváncsi lurkók.

Program: Városi Gyermeknapi Forgatag
Helyszín: Agora Művelődési- és Sportház, 9700 Szombathely, Március 15. tér 5.
Időpont: 2017.05.28., 13:00-19:00
Bővebb információ »
 

4. Kalandos Gyermeknap - Szigetszentmiklós


Aszfalt rajzverseny, kerékpáros ügyességi verseny, mesekoncert játékokkal és bábokkal, zsonglőrképző, népi játszótér, pónilovaglás, egészségnevelő totó és mentőautó-bemutató, kézműves foglalkozás, arcfestés, mindez a Városi Könyvtár és Közösségi Ház szervezésében kerül megrendezésre Szigetszentmiklóson, kicsik és nagyok örömére.

Program: Kalandos Gyermeknap
Helyszín: Városi Könyvtár, 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.
Időpont: 2017.05.27. 09:00-13:00
Bővebb információ »
 

5. Városi Gyereknap - Dunakeszi


Május 28-án, vasárnap gyerekzsivajtól lesz hangos a Katonadomb. Színpadi műsor, ínycsiklandó ételek és italok, kézműves árusok, helyi művészeti- és sportegyesületek bemutatói után bohóc show is megrendezésre kerül. A gyerekek idén is ingyenesen vehetnek igénybe számos izgalmas vidámparki játékot.

Program: Városi Gyereknap
Helyszín: Dunakeszi, Katonadomb
Időpont: 2017.05.28. 10:00-20:00
Bővebb információ »
 

6. Hetedhét Játékfesztivál - Székesfehérvár


Székesfehérváron hagyomány, hogy a gyermeknapi hétvégén mesebirodalommá változik a belváros. A jókedvről bábművészek, zenekarok, mesemondók és a minden évben más tematikára épülő gyermeknapi hétpróba állomásvezetői gondoskodnak.A próbatételekhez írt mese főszereplője a fiatal Ritka, aki egy napon összecsomagol. A mese különlegessége, hogy egy képzeletbeli társasjátékon vezeti végig a kicsiket.
Azok a gyerekek, akik május 27-én vagy 28-án születtek, és a fesztivál idején regisztrálnak az infopultnál, meghívást kapnak egy múzeumpedagógia foglalkozásra, ahova magukkal hozhatják az osztálytársaikat, óvodás csoportjukat is! Mindemellett gólyalábas felvonulás, tálcás játékok, felhővadászat, táblás játékok, babasarok, lovagi torna, tekergőtér és várjáték szórakoztatja az érkezőket

Program: Hetedhét Játékfesztivál
Helyszín: Belváros, Székesfehérvár
Időpont: 2017.05.27-28.
Bővebb információ »
 

7. Városi Gyermeknap a repülőtéren - Hajdúszoboszló


Zenés ébresztővel kezdődik a hajdúszoboszlói rendezvény, amit cirkuszosok, zenés műsor, bűvész, középkori játszótér, arcfestés, közlekedésbiztonsági totó, könyvtáros sátor, népi játszóház és "A kalózok kincse" interaktív mese játékos versenyekkel követ.

Program: Városi Gyermeknap a repülőtéren
Helyszín: 4200 Hajdúszoboszló , Repülőtér
Időpont: 2017.05.28. 09:00
Bővebb információ »
 

8. Állati jó gyermeknap! - Százhalombatta

 
Százhalombattán az Állati jó Gyermeknap alkalmával az állatok kerülnek a fókuszba, kihirdetésre kerülnek a csodás állatvilágot bemutató rajzpályázat nyertesei, mindemellett egész nap családi programok: játszóház, ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, vidámpark, körhinta, bábszínház és állatos témájú koncert várja a gyermekeket és a gyermeklelkű felnőtteket!
 
Program: Állati jó gyermeknap!
Helyszín: 2440 Százhalombatta, Szent István tér
Időpont: 2017.05.28. 10:00
Bővebb információ »
 

9. Városi Gyereknap Gyöngyösön

 
A Városi Gyereknap Gyöngyösön ismét a Fő téren kerül megrendezésre, ahová szeretettel várják a gyerekeket és szüleiket. A jó hangulatot és kikapcsolódást gyermekprogramok, lovasbemutató, bábszínházi előadás és koncert biztosítja.
 
Program: Városi Gyermeknap Gyöngyösön
Helyszín: 3200 Gyöngyös, Fő tér
Időpont: 2017. 05.28., 14:45
 

10. Városi Gyermeknap 2017 - Nagykanizsa


A Medgyaszay Ház előtti parkban kerül megrendezésre a városi gyermeknap, ahol a polgármesteri köszöntő után népzenei együttes, illuzionista, táncbemutató, bohóc-bűvész bemutató játszóház, ugrálóvár, arcfestés, póniló, kalandpark és népi játékok gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról.

Program: Városi Gyermeknap
Helyszín: 8800 Nagykanizsa, Sugár u. 5.
Időpont: 2017.05.28., 15:00-19:00
Bővebb információ »
 

11. Városi Gyermeknap - Jászberény


A szervezők a kisebb és nagyobb gyerekekre  is gondoltak, többfunkciós rajzolófalakkal, memóriajátékkal, labdamedencével, csúszdával, építőjátékkal várják a gyermekeket 0-14 éves korig. A felnőttek friss folyóiratokkal, könyvturkálóval, különböző irodalmi játékkal, fejtörővel ismerkedhetnek. Öko-játékpark, 3+1 kalandpróba fantázia gyermekfoglalkoztató, fonott és fából készített ügyességi játékok , country-koncert, rovarbemutató, magyar népmesei játék, alkotói érzékenyítés gyerekeknek, ahol egy örökforgót lehet majd készíteni. Egy plexi lapra filctollal rögzítik a gyerekek arcát, mozdulatait, így a nap végére az ott lévők emléke örökítődik meg.

Program: Városi Gyermeknap
Helyszín: 5100 Jászberény, Margit-sziget
Időpont: 2017.05.28., 10:00-17:00
Bővebb információ »
 

12.Szigetmonostori Gyermeknap

A Szigetmonostori Faluházban minden érdeklődőt szeretettel várnak az ingyenes programokra. A szervezők játékok, vetélkedők, néptánc, sportbemutató, koncert, bábszínházi előadás, hüllősimogató, arcfestés, csillámtetkó, családi kézműves játszóház, papírmerítés, tűzzománc, íjászat, pónilovaglás, pónifogatozás, nemezelés, kisállat-simogató változatos programját ígérik.

Program: Szigetmonostori Gyermeknap
Helyszín: 2015 Szigetmonostor, Árpád u. 15., Faluház
Időpont: 2017.05.28., 13:00-19:00
 

13. Szekszárd Gyereknap 2017 - Háry János Mesefesztivál


Erre a hétvégére Szekszárd a gyermekek városává alakul. Lesz minden, ami izgalmas lehet: interaktív játszóház, koncertek, bábelőadások, kézműves foglalkoztatók, mozifilmek és még sok más színes program. Mindenkit vár a mesefesztivál a Meseszínpadnál, a Szent István téren, kicsi és nagy mesemondókkal, koncertekkel,

Program: Szekszárd Gyereknap 2017
Helyszín: 7100 Szekszárd, Szent István tér
Időpont: 2017.05.27-28.
Bővebb információ »


14. Csornai Gyermeknap


A Csornai gyermeknapon lesz sok minden :fáklyafutás, aszfalt rajzverseny, néptánc, harci bemutató, látványtánc, táblás- és kockajátékok, kézműves foglalkozások, fegyverbemutatók, tábori életkép, szimulált gyerekküzdelmek, interaktív régészeti foglalkozások, légvárak, mászófal, ládavasút, kisvonat, fa körhinta, hajóhinták, arcfestés, kézműves foglalkozások, “érzékenyítő” foglalkozás látássérülteknek. Rossz idő esetén sem kell aggódni, a programot ez esetben a művelődési központban, illetve a múzeumban rendezik meg.

Program: Csornai Gyermeknap
Helyszín: Csorna, Városi Művelődési Központ és a Múzeum környéke
Időpont: 2017.05.27., 10:00-20:00


15. Szegedi Gyermeknapi Piknik


Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Szegedi Gyermeknapi Piknik az újszegedi Erzsébet ligetben. A kétnapos rendezvényre várják mindazokat, akik szeretnének kicsit kimozdulni a négy fal közül, akik a szórakozás mellett szeretnének ismerkedni az egészséges életmóddal, a sportokkal, a tudományokkal, hagyományőrző játékokkal és a környezetvédelem fontosságával. Persze a piknik elmaradhatatlan részét képezik a színpadi előadások, táncház, ügyességi versenyek és kézműves foglalkozások.

Program: 2. Szegedi Gyermeknapi Piknik
Helyszín: Újszeged, Erzsébet liget
Időpont: 2017.05.27-28., 10:00
Bővebb információ »


16. Bányászkaland! Városi Gyereknap - Tatabánya


Igazán egyedi tematikára fűzte fel a gyermeknapot Tatabánya idén kipróbálható megannyi izgalmas dolog: Kalandbánya - feladatokkal, Hajrá Bányász! - Sport: foci, birkózás, boksz, aknakereső óriás társasjáték, bányamentő, játszóház, dottó vonat, 3D nyomtatás, gyermekcsoportok bemutatkozása, tombola, 3D vetítés - minden órában, esténként pedig koncert várja az ide látogatókat.

Program: Bányászkaland! Városi Gyereknap
Helyszín: Tatabánya, a Vértes Agórája és környéke
Időpont: 2017.05.27-28., 10:00
Bővebb információ »
 

17. Robotoknak áll a világ! - Mosonmagyaróvár


Bálint Ágnes kiállítás, kézműves foglalkozás, játszóház, arcfestés, csillámtetoválás, légvár, 3D karika, autós szimulátor, virtuális szemüveg, animációs filmvetítés, koncert vár minden kedves érdeklődőt. Betekintést nyerhetnek a gyerekek a robotok világába is.

Program: Robotoknak áll a világ!
Helyszín: 9200 Mosonmagyaróvár, Flesch Központ
Időpont: 2017.05.27., 10:00-17:00
Bővebb információ »


18. Gyereknap Balatonlelle-Rádpuszta


A balatonlellei rádpusztai gyereknap változatos műsorral és meglepetéssel várja a gyermekeket a Gasztro Élménybirtokon, többek közt állatsimogató és sportversenyek mellett légváras ugrálás, bohóc-show, gokartozás, kisvonatozás, póni-lovaglás, valamit íjászverseny szórakoztat kicsiket és nagyokat. A felnőttek eközben borkóstolóval és bormúzeum-látogatással kapcsolódhatnak ki. 


Program: Balatonlellei Gyereknap
Helyszín: 8638 Balatonlelle, Rádpuszta, 9033/11 hrsz.
Időpont: 2017.05.27., 10:00
Bővebb információ »


+ 1. Ezer Lámpás Éjszakája - Budapesten és 11 vidéki helyszínen


Az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvény szintén gyermeknapon kerül megrendezésre, idén egyszerre 12 városban, egy időben száll magasba 10 000 világító lufi, hogy utat mutasson az eltűnt, eltévedt gyerekeknek. Kérjük meg őket minél többen: `GYERTEK HAZA!` A résztvevő települések: Budapest, Dunaújváros, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Siófok, Székesfehérvár, Tatabánya, Vác, Záhony,  Zalaegerszeg.

Budapesten a kilátogatókat könnyűzenei fellépők és sok családi- és gyermekprogram várja az 56-osok terén, de a rendezvény célját hűen tükrözve, a nap folyamán gyermekeltűnésekkel kapcsolatos felvilágosító programokra és látványos rendőrségi bemutatókra is sor kerül. A nap zárásaként pedig világító lufikat engednek a magasba.

Program: Ezer Lámpás Éjszakája
Helyszín: 56-osok tere, Budapest
Időpont: 2017.05.28., 14:00
Bővebb információ »

Fotó: Pixabay.com

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2017.05.23