Ha elolvasod Gergő levelét, rájössz, hogy vannak még jóravaló, aranyos gyerekek - Erről számolt be a 12 éves kisfiú

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Ha elolvasod Gergő levelét, rájössz, hogy vannak még jóravaló, aranyos gyerekek - Erről számolt be a 12 éves kisfiú Június közepén tettünk közé oldalunkon egy 75 pontból álló, nyári bakancslistát gyerekeknek, és egy igen kedves levelet kaptunk egy 12 éves budapesti kisfiútól, Gergőtől, aki beszámolt nekünk róla. mi mindent tudott végrehajtani a kitűzött feladatok közül. Június közepén tettünk közé oldalunkon egy 75 pontból álló, nyári bakancslistát gyerekeknek, hogy mi mindent (lenne) érdemes kipróbálni, megélni a nyár folyamán.
 

Egy nyári bakancslista utóélete - egy 12 éves kisfiú sorban kipipálta az ajánlott ötleteket!


Meglepetésünkre és nagy örömünkre egy igen kedves levelet kaptunk egy 12 éves budapesti kisfiútól, Gergőtől. Édesanyja látta a listát és felhívta rá Gergő figyelmét, aki lelkesen hozzá is látott, hogy végrehajtsa azokat. Engedélyével közé teszünk egy részletet nekünk írt leveléből:

"Kedves Szülők Lapja!
Nagyon tetszik a Nyári bakancslista. Én idén nyáron biztosan megcsinálom az összeset! [...] A lényeg a szülőkkel átélt pillanatok. Köszönöm, hogy segítségükkel örömmel telik a nyaram és nem fogok unatkozni. Gergő <3"


Időnként kaptunk tájékoztatást tőle, hogy mit sikerült már a listáról kipipálni, sajnos 1-2 elmaradt idén nyáron, de küldött pár képet és mondatot a végrehajtott "feladatokról". Íme néhány, a kitűzött és elért célok közül, a teljesség igénye nélkül:

1. Zoknibábot készíteni - Zokninyuszi ("Rizzsel van feltöltve egy zokni, a többi rész meg összevarrva. Könnyű volt, csak több felszereléssel (filclapok) még szebb lehetett volna."- írta Gergő) - Mi így is imádtuk! - a szerk.

Egy nyár bakancslista utóélete

2. Pancsolni egy közeli tóban
3. A "jó kis könyv" olvasása


Egy nyár bakancslista utóélete

4. Elkapni egy pillangót és elengedni (mint mesélte, nehéz volt elkapnia, de aztán gond nélkül elengedte)
5. Elültetni egy növényt és gondozni

Egy nyár bakancslista utóélete

6. Nyári élménynaplót írni (ez volt a kedvence, mert minden nyári emlékét fel tudja idézni)

Egy nyár bakancslista utóélete

7. Limonádét készíteni
8. Ugróiskolázás Anyuval


Mi a szerkesztőségben elolvadtunk tőle! Fantasztikus érzés volt hallani, hogy ötleteinkkel hozzájárultunk a nyár tartalmas eltöltéséhez, és hogy örömet tudtunk szerezni a gyerekeknek! Köszönjük Gergő, hogy megosztottad velünk élményeidet!

Kezdőfotó: Pexels

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2017.09.27