Főoldal > Cikkek > Gyermekprogramok > Ingyenes korcsolyapályák Budapesten 2017: 8 szuper hely, ahova vidd el idén a gyereket, imádni fogja! - Szülők Lapja

Ingyenes korcsolyapályák Budapesten 2017: 8 szuper hely, ahova vidd el idén a gyereket, imádni fogja!

Szülőklapja képIngyenes korcsolyapályák várják szerte a fővárosban a téli sport szerelmeseit. Mióta beköszöntött a tél, kicsik és nagyok alig várják, hogy lábukra húzhassák a korcsolyát és irány a jégpálya! 8 helyszínt mutatunk, ahol tárt karokkal várják a korcsolyázni vágyókat.

Szerző: Szülők lapja
2017-12-11
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Ingyenes korcsolyapályák várják szerte a fővárosban a téli sport szerelmeseit. Mióta beköszöntött a tél, kicsik és nagyok alig várják, hogy lábukra húzhassák a korcsolyát és irány a jégpálya! 8 helyszínt mutatunk, ahol tárt karokkal várják a korcsolyázni vágyókat.Több helyszínen ingyenes korcsolyaoktatással, korcsolyabérlési lehetőséggel is az érdeklődők rendelkezésére állnak, így itt a kiváló alkalom, hogy ha gyermeked még nem tud korcsolyázni, most megtanuljon!
 

1. Bálna Ingyenes korcsolyapálya


A Bálna ismét ingyenes korcsolyapályával várja a családokat. Az ingyenes korcsolyázás mellett a jégre nem vágyókra is gondoltak, a kicsiket kézműves játszóház, a nagyobbakat adventi programsorozat várja. Minden program díjmentes, de a helyszíni korcsolyabérlés pénzbe kerül. A csomagjaid számára pedig zárható csomagmegőrzőt bérelhetsz. Figyelem, december 25-26-án a korcsolyapálya zárva tart!

Ide vidd el a gyereket idén télen! 8 ingyenes korcsolyapálya Budapesten, ami szuper családi program lehet
Fotó: Facebook/Bálna Advent Fesztivál

Program: Bálna Ingyenes korcsolyapálya
Helyszín: Bálna, Budapest
Időpont: 2017.12.09-2018.02.28.
Nyitva tartás: hétfő-csütörtök: 10:00-22:00, péntek-szombat: 10:00-24:00, vasárnap: 10:00-22:00; január 2-től pedig minden nap 10:00-22:00. Kivétel az ünnepi nyitvatartás: dec. 24.: 10:00-14:00, dec. 31.
Korcsolyabérlés díja: 1000.- Ft/3 óra
Bővebb információ »
 

2. Bazilikai korcsolyapálya


A Szent István téren, a Bazilika előtt minden nap ingyenes korcsolyapálya várja a gyermekeket 14 éves korig, ingyenes bérelhetnek korcsolyát, sőt, hétvégente ingyenes korcsolyaoktatáson is részt vehetnek. Mindeközben a Bazilika homlokzatára vetített fényfestés páratlan hangulatot kölcsönöz a téli sport űzéséhez.

Program: Bazilikai korcsolyapálya
Helyszín: Szent István tér, Budapest
Időpont: 2017.11.24-2017.01.01.
Nyitva tartás: minden nap
Ingyenes korcsolyaoktatás: pénteken 14:00-20:00, szombaton 10:00-18:00, vasárnap  óra között.
Bővebb információ »
 

3. III. Zuglói kori és adventi sokadalom a Bosnyák téren


A III. Zuglói kori a Bosnyák téren, idén is ingyenes korcsolyázási lehetőséget kínál a gyerekeknek, ingyenes korcsolyabérléssel együtt. Hétvégenként és tanítási szünet alatt minden nap, bárki használhatja 09:00-20:00-ig. Tanítási napokon 08:00-15:00-ig a regisztrált iskolai és óvodai csoportoké a terep, de a jég napi karbantartása után, 16 órától 19 óráig gyermekek és felnőttek előtt egyaránt nyitva áll a jégpálya.

II. Zuglói kori a Bosnyák téren programjai:
- Az adventi időszakban minden vasárnap ünnepélyes gyertyagyújtás.

Program: II. Zuglói kori a Bosnyák téren
Helyszín: Bosnyák tér, Budapest-Zugló
Időpont: 2017.11.26-2017.02.05.
Bővebb információ »
 

4. Újpesti jégpálya


Az Újpesti jégpálya, az újpesti Szent István téren vár mindenkit, elsősorban újpesti lakosokat, de amennyiben a  befogadóképesség engedi, akkor pályára léphet bárki, díjtalanul. Korcsolyabérlésre is van lehetőség, ennek az ára 800,-Ft/alkalom.


Fotó: Facebook/Újpesti Jégpálya

Program: Újpesti jégpálya
Helyszín: Szent István tér, Budapest-Újpest
Időpont: 2017.11.25-2017.02.18.
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 15:00-20:00, szombat-vasárnap: 09:00-14:00 és 15:00-20:00
Bővebb információ »


5. Fő téri jégpálya Óbudán


A Fő téri jégpálya Óbudán teret ad a korcsolya szerelmeseinek, hiszen bárki által ingyen látogatható a nyitvatartási időben. Szombatonként ingyenes korcsolyaoktatáson is részt vehetnek azok, akik még csak ismerkednek ezzel a szórakoztató sporttal. Korcsolyakölcsönző, korcsolyaélezés és öltöző is igénybe vehető.

Program: Fő téri jégpálya
Helyszín: Fő tér, Budapest-Óbuda
Időpont: 2017.12.02-2018.02.04.
Nyitva tartás: minden nap 08:00-22:00
Ingyenes korcsolyaoktatás: szombatonként 08:00-10:00
Korcsolyabérlés díja: felnőtteknek 600 Ft, gyerekeknek 400 Ft
Bővebb információ »
 

6. Csobánka téri korcsolyapálya


Békásmegyeren, a Csobánka téren idén is ingyenes jégpálya és korcsolyaoktatással várja a korizni vágyókat. Akik most szeretnének megtanulni korcsolyázni, azoknak minden vasárnap lesz erre lehetőségük. A pálya mellett korcsolyakölcsönzés, és öltöző is rendelkezésre áll.

Program: Csobánka téri jégpálya
Helyszín: Csobánka tér, Budapest-Békásmegyer
Időpont: 2017.12.02-2018.02.04.
Nyitva tartás: minden nap 08:00-20:00
Ingyenes korcsolyaoktatás: vasárnaponként 08:00-10:00
Korcsolyabérlés díja: felnőtteknek 600 Ft, gyerekeknek 400 Ft
Bővebb információ »
 

7. Józsefvárosi jégpálya a Horváth Mihály téren


A józsefvárosi jégpálya a józsefvárosi lakosoknak és diákoknak ingyenes, de bárki előtt nyitva áll, a nem kerületi lakosok számára térítés ellenében (140 cm alatt 400,-Ft/fő, 140 cm fölött 600,-Ft/fő). A jégpálya mellett korcsolyakölcsönzésre is van lehetőség. Minden nap hagyományos karácsonyi vásár várja az ideérkezőket és az adventi hétvégéken különleges, adventi programsorozat gondoskodik a felhőtlen szórakozásról.


Fotó: Facebook/Józsefváros

Program: Józsefvárosi jégpálya
Helyszín: Horváth Mihály tér, Józsefváros, Budapest
Időpont: 2017.12.02-2018.02.04.
Nyitva tartás: minden nap 8-20 óráig
Bővebb információ »
 

8. Hunyadi téri korcsolyapálya

A Hunyadi téri korcsolyapályát természetesen idén is teljesen ingyenesen használhatja minden VI. kerületi lakos lakcímkártyája felmutatása után, illetve a kerületben lévő intézmények dolgozói és családtagjaik, valamint a kerületi intézmények tanulói is, diákigazolványuk, vagy az intézmény vezetője által kiállított igazolásuk felmutatása után. Iskolaidőben délelőttönként a kerületi iskolai csoportok élvezhetik a jeget, de hétvégenként és iskolai szünidő idején bárki, aki a fenti feltételeknek megfelel. A korcsolyák a helyszínen bérelhetők, éleztethetők és a mozgást esténként pompás zenei aláfestés is színesíti.

Program: Hunyadi téri korcsolyapálya
Helyszín: Hunyadi tér, Budapest
Időpont: 2017.12.01-2018.01.31.
Nyitva tartás: naponta 08:00-20:00, december 24-én 14 óráig, december 31-én 16 óráig, január 1-jén 12 órától lesz nyitva.
Bővebb információ »

Fotók: Facebook/Bálna Budapest, Józsefváros, Újpesti Jégpálya

Címkék: ingyenes korcsolyapálya Budapesten, ingyenes jégpályák, családi programok, jégpálya, korcsolyapálya, 2017, korcsolyabérlés, korcsolyoktatás

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
hirdetés

Babát szeretnétek?

Babát szeretnétek?
Ovuláció kalkulátorunkkal könnyen kiszámolhatjátok, hogy mikor van rá a legnagyobb esélyetek! Tovább a kalkulátorra >>

 
vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Adventi vásár 2017: 6 varázslatos hely Budapesten, ahova egyszer mindenképpen vidd el a gyereket!
Adventi vásár 2017: 6 varázslatos hely Budapesten, ahova egyszer mindenképpen vidd el a gyereket!

Az adventi vásárok 2017-ben is megnyitják kapuikat. Mézeskalács és sült gesztenye-illat, forralt bor és forró csoki gőze lengi be a karácsonyi fényárban úszó városok tereit. Mindezek mellett színes programok csalogatják a családok apraja-nagyját. Válogatás a budapesti adventi vásárokból.

tovább a cikkre
Fotók: Ilyen lett a tűzoltós játszótér Budapesten! - Plusz 26 mesejátszótér és különleges játszótér a fővárosban és vidéken
Fotók: Ilyen lett a tűzoltós játszótér Budapesten! - Plusz 26 mesejátszótér és különleges játszótér a fővárosban és vidéken

Tűzoltós játszótér készült a 2. kerületben! A játékok között van egy tűzoltóállomás tűzoltócsővel, tűzoltócsappal és csúszdával és természetesen több tűzoltóautó is. Nézd meg a fotókat a tűzoltós játszótér átadásáról.

tovább a cikkre
Fotókon 19 mókás és egyedi hóember - Ezeket építsétek meg a gyerekkel, amíg tart a hó
Fotókon 19 mókás és egyedi hóember - Ezeket építsétek meg a gyerekkel, amíg tart a hó

Bár sokan nem szeretik a telet, azért a nagy hóesés mégiscsak szép látvány, nem beszélve arról, hogy a kreativitást is ki lehet élni a hóemberépítéskor. Ezúttal szakadj el a megszokott hóember figuráktól, és vigyél még több mókát a hóemberezésbe. Mutatunk 19 inspiráló fotót!

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

BABÁT VÁRSZ?

Kíváncsi vagy, hogy mekkora? Mit érez? Hallja-e, ha beszélsz hozzá? Tudj meg mindent a babavárás csodájáról, miközben életed legfontosabb naplóját töltögeted a saját pocakos és ultrahang fotóiddal, érzéseiddel, élményeiddel. Kattints ide >>

vonal

[x] hirdetés

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Zöldségkrém

Zöldségkrém

Uzsonnakrémek kenyérre >>
12 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 20 g sárgarépa 20 g brokkoli 30 g vaj só

Recept:

A sárgarépát apró kockákra vágjuk, a brokkolit rózsáira szedjük és gőzben megfőzzük őket. Amikor kihűlt, villával összetörjük vagy turmixoljuk. Hozzákeverjük a margarint, enyhén sózzuk. Kenyeret már fogyasztó babának kínáljuk keny&eac(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Dr. Árvainé Koczok Márta

Dr. Árvainé Koczok Márta

tanácsadó szakpszichológus

tovább a szakértőhöz >>

Éjjeli felriadás

Kedves Édesanya!
Gyermeke valószínűleg az őt érő stresszt így tudja kezelni, a szülő közelsége a nyugtató számára. Ez valóban sok feszültséget generálhat otthon. Én első körben ki próbálnám deríteni, mi jelent most neki fokozott stresszt. Ki lehet próbálni relaxációs technikákat, melyeket könnyedén egy-egy relaxációs mesekönyv segítségével is megtanulhat. A technika rendszeres alkalmazása, a mindennapi feszültségek átbeszélgetése, a több játék, több szülői figyelem, megoldást hozhat. Ha azonban ez nem eredményez jelentős javulást, érdemes konzultálni egy szakemberrel.

Ezt olvastad már? [x]
Hivatalos ügyek

Koronavírus-járvány: Kijárási korlátozás lép életbe március 28-tól - Orbán Viktor jelentette be ma reggel

vissza vissza