Ajándék vonatozás gyerekeknek 2019: Mutasd be a kitűnő bizonyítványod, és ingyen utazhatsz a Gyermekvasúton!

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Ajándék vonatozás gyerekeknek 2019: Mutasd be a kitűnő bizonyítványod, és ingyen utazhatsz a Gyermekvasúton! Ismét meghirdeti akcióját a Gyermekvasút azoknak az általános és középiskolás gyerekeknek, akik kitűnővel végezték el az idei tanévet. Június közepétől egy hónapon át nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a jegyváltáskor bemutatják az aktuális tanévben szerzett kitűnő bizonyítványukat, tette közzé a gyermekvasut.hu portál.

Jutalomutazás kitűnő tanulóknak
A Gyermekvasúton - ahogy azt a korábbi években megszokhattuk - a nyári szünidő első hónapjában jutalomutazásban részesülhetnek azok az iskolások, akik magukkal hozzák kitűnő bizonyítványukat. A jegyvásárláskor az eredeti bizonyítvány felmutatására az utazáshoz részvételi jegyet adnak ki. A kedvezmény 2019. június 15-től július 14-ig vehető igénybe.



Sok szülőnek nem tetszett az ötlet tavaly
A "Kitűnő utasunk" akciót két éve hirdették meg először, tavaly, 2018 nyarán az egy hónapos időszakban közel 1600-an éltek a kedvezménnyel. Ugyanakkor nem kis felháborodást váltott ki a nem-kitűnő gyerekek szülei körében a Gyermekvasút felajánlása - erről itt írtunk bővebben: Kitűnő bizonyítványért ingyen vonatjegy - Nem várt indulatokat keltett a szülők körében az ötlet »

A gyermekvasutasok is jól tanulnak
A Széchenyihegy és Hűvösvölgy közötti vonalon a vasúti szolgálatot 10-14 éves gyerekek látják el, akiktől szintén elvárás a jó tanulmányi eredmény. A következő gyermekvasutas tanfolyam október elején indul, melyre 4., 5. és 6. osztályosok jelentkezhetnek.

Nyári menetrend lép életbe
A nyári szünetben változik a Gyermekvasút menetrendje: munkanapokon is hosszabb lesz az üzemidő, így reggel az első járat mindennap már 8:45-kor elindul Hűvösvölgyből.

Forrás: gyermekvasut.hu
Fotó: Facebook/gyermekvasut

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2019.06.11