Ingyenes újpesti óriáshomokozó 2020: Ide vidd el a gyereket a nyári szünetben, imádni fogja! - Milyen játékokkal várnak?

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Ingyenes újpesti óriáshomokozó 2020: Ide vidd el a gyereket a nyári szünetben, imádni fogja! - Milyen játékokkal várnak? Bár a veszélyhelyzet utáni időszakban nem minden úgy működik, ahogy megszoktuk, de a budapestiek, különösen pedig az újpestiek örömére ismét lesz Óriáshomokozó Újpesten. Bár a veszélyhelyzet utáni időszakban nem minden úgy működik, ahogy megszoktuk, de a budapestiek, különösen pedig az újpestiek örömére ismét lesz Óriáshomokozó!

A jó hírt a kerület alpolgármestere, Bedő Kata jelentette be a Facebook-oldalán még június elején. Bejegyzéséből kiderül, hogy a 2020-as ingyenes óriáshomokozó július 3., azaz e hét péntekétől egészen augusztus 16. vasárnapig várja majd a kicsiket és a nagyobbakat, minden nap 9:00 és 19:00 óra között.

Ingyenes újpesti óriáshomokozó 2020: Ide vidd el a gyereket a nyári szünetben, imádni fogja! - Milyen játékokkal várnak?

A Szent István téri helyszínen a korábbi évekhez hasonlóan nem csak egy hatalmas, vitorlákkal árnyékolt homokozó lesz, hanem egyebek közt pingpong- és csocsóasztalok, óriás társasok, óriás malom- és sakktáblák, valamint labdás és ütős játékok is biztosítják a felhőtlen szórakozást.

Ha már jártatok itt tavaly is, akkor készülj rá, hogy a babajátszót és a vizet játékot most óvatosságból nem helyezik ki, cserébe viszont meglepetéssel várják a látogatókat.

Természetesen, mivel a járvány nem múlt el, a játékok folyamatos fertőtlenítésével, az előírások és ajánlások figyelembevételével csökkentik a minimálisra a fertőzés kockázatát, jegyezte meg az alpolgármester.

Olvasd el ezt is!
2019 legmenőbb új játszóterei Budapesten - Menjetek és nézzétek meg mindet! »


Forrás, fotó: Facebook/Bedő Kata

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2020.06.30