Karácsonyi rajzpályázat gyerekeknek a téli népszokásokról - Ha a gyermeked szeret rajzolni, mutasd meg neki!

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Karácsonyi rajzpályázat gyerekeknek a téli népszokásokról - Ha a gyermeked szeret rajzolni, mutasd meg neki! Karácsonyi rajzpályázat indul gyerekeknek négy korcsoportban Téli házaló népszokások címmel, a Hagyományok háza kiírásában, december 4-ég várják az alkotásokat. Karácsonyi rajzpályázat indul gyerekeknek négy korcsoportban Téli házaló népszokások címmel, a Hagyományok háza kiírásában - mutatjuk a részleteket.

A Hagyományok Háza által indított rajzpályázat témája a téli házaló népszokások, a szentcsalád-járás, a pásztorok vesszőhordása, a kántálás (mendikálás), a betlehemezés, a névnapi köszöntés, a regölés vagy az aprószentek napi vesszőzésének a megjelenítése - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.



Négy korcsoportból várják az alkotásokat:
1. óvodások
2. általános iskola 1-4. évfolyamai
3. általános iskola 5-8. évfolyamai
4. középiskola 9-12. évfolyamai

Nevezési feltételek:
Az A4-es méretben, tetszőleges technikával készített rajzokat e-mail címmel, telefonszámmal, a készítő nevével és életkorával feltüntetve lehet elküldeni:
1. postai úton a Hagyományok Háza címére (Karácsonyi Zoltán - Szervezési és Kommunikációs Főosztály, 1251 Budapest, Pf. 23)
2. vagy online, szkennelve vagy fotózva, jpg vagy pdf formátumban (max. 4 MB) egy űrlapon, a Hagyományok háza weboldalán, itt: https://hagyomanyokhaza.hu/hu/form/karacsonyi-rajzpalyazat-2020

Beküldési határidő:
2020. december 4.
 
Elbírálás, nyeremények:
A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. A pályázati kiírásnak megfelelő alkotások beküldőit emléklappal jutalmazzák. A rajzokból álló kiállítás anyaga megtekinthető lesz a Hagyományok Háza weboldalán.

A nyertes alkotásokat oklevéllel és tárgynyereménnyel is díjazzák, valamint kiállításon mutatkoznak majd be a Hagyományok Házában.

Olvasd el ezt is!
Rajzpályázat gyerekeknek: Ha a gyerek szereti a közlekedést és a munkagépeket, akkor ez a kiírás neki való! »


Forrás: MTI, Hagyományok háza
Kezdőkép: Pixabay

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2020.11.13