Libegők Éjszakája 2022: 5 helyszín, ahol kipróbálhatod az éjszakai libegőzést - Ilyen programok várnak július 16-án

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


Libegők Éjszakája 2022: 5 helyszín, ahol kipróbálhatod az éjszakai libegőzést - Ilyen programok várnak július 16-án Ismét Libegők Éjszakája! 2022-ben már hatodik alkalommal rendezik meg az eseményt, már 5 különböző helyszín közül választhatnak a libegőzés szerelmesei. Mutatjuk, hova menjetek 2022. július 16-án libegőzni! A Mátrában 2 különböző helyszínen, valamint a Bükkben, a Budai-hegységben és a Bakonyban várja az érdeklődőket a Libegők éjszakája 2022. július 16-án.

Immáron hagyományosan rendezik meg július közepén a libegők éjszakáját - a 2022-es rendezvény sorrendben a hatodik alkalom lesz, hogy éjszaka is libegőzhetnek a különleges élmények kedvelői. Idén 5 helyszín közül választhattok, mutatjuk, hol milyen attrakcióval várnak.
 

VI. Libegők éjszakája - Helyszínek és programok


Zugligeti Libegő
Budapesten a Zugligeti Libegőn este 19:00 órától éjjel 1:00 óráig lehet a főváros éjszakai panorámájában gyönyörködni - olvasható az esemény honlapján.

A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 3000 forintos retúrjeggyel látogatható, amely elővételben is megvásárolható a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban, kizárólag készpénzzel. A jegyek a Libegő szállítási kapacitásának mértékéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre. Az elővételben el nem adott jegyek a rendezvény napján már csak a helyszínen lesznek elérhetők.
Még több infó »  



Mátraszentistván - Sípark
Mátraszentistvánban, a Síparkban 11:00 órától este 20:30-ig lehet utazni a libegővel, és kerékpárszállításra is lehetőség nyílik. Vezetett túrán is részt vehetnek a látogatók Demecs Norbival, de street food ételekkel is készülnek a szervezők. A túrára a Demecs Norbi túrái oldalon lehet regisztrálni és bejelentkezni.
Még több infó »  

Eplény - Vibe Park
Eplényben, a Vibe Parkban reggel 9:00 órától éjfélig jár a felvonó és hosszabban lesznek nyitva a vendéglátó egységek is.
Még több infó »  

Lillafüredi Libegőpark
A Lillafüredi Libegőpark reggel 10:00 órától este 22:00 óráig tart nyitva. Emellett lesz a hegyállomásról induló segway-naplementetúra, a Bükkről szóló fotókiállítás, a gyerekeket pedig faszénen sütött kürtőskalács, lufihajtogató bohóc és arcfestés is várja.
Még több infó »  

Sástó-Kőbánya - Oxygen Adrenalin Park
Sástó-Kőbányán az Oxygen Adrenalin Park a Libegők éjszakáján a szokásos nyitva tartás szerint, reggel 9:00 órától este 19:00-ig tart nyitva, a libegő pedig meghosszabbítva éjfélig üzemel. Elővételes jegyvásárlásra nincs lehetőség, a libegő alsó, illetve felső állomása mellett működő pénztár éjjel 23:30-ig tart nyitva.  
Még több infó »  

Zemplén kalandparki libegő - Átépítés miatt nem üzemel
Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban a libegő továbbra is átépítés alatt áll, a bobpálya aznap éjfélig üzemel - olvasható az esemény honlapján.

Forrás: MTI, egyes helyszínek weboldalai, Facebook-eseményei

Szülők lapja

Gyerekprogramok

Szülők lapja


2022.07.11