Csecsemők élete a tét - Kis adomány, nagy segítség

Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


Csecsemők élete a tét - Kis adomány, nagy segítség

A legfrissebb adatok alapján hazánkban évente több mint 7000 koraszülött csecsemő jön világra. A születési sérült gyermekek számára fontos, hogy életük első néhány évében kiderüljenek az esetleges rendellenességek, mivel ezek nagyban befolyásolhatják a gyermekek további életét.

A Gézengúz Alapítvány az eltérően fejlodo esetek kiszűrésében igyekszik segítséget nyújtani, szoros együttműködésben védőnőkkel és orvosokkal, hiszen az idejében diagnosztizált tünetek odafigyeléssel és megfelelő terápiával jó eséllyel gyógyíthatók.


Kiknek segít a Gézengúz Alapítvány?
A Gézengúz Alapítvány 1990-ben azért jött létre, hogy a koraszülött és születési károsodással világra jött babák ellátását és fejlődését segítse. Az alapítvány jelentos sikereket ért el, azonban külső segítség nélkül működése veszélyben van.
„Mindig is arra törekedtünk, hogy az adományokat az utolsó fillérig a leghatékonyabban használjuk fel. A konkrét igényeket látva munkánkat kiterjesztettük az ország legtávolabbi részeire is, így ma már országszerte négy központban várjuk a segítségünkre szoruló csöppségeket.” – mondta Dr. Schultheisz Judit, a Gézengúz Alapítvány alapító orvosigazgatója.

Csecsemők élete a tét - Kis adomány, nagy segítség

Hogyan működik a Gézengúz Alapítvány?
A Gézengúz Alapítvány által kifejlesztett módszerek jelentős emberi erőforrást igényelnek. Ez a gyógyítási folyamat csapatmunka, amely az alapos diagnózis felállításával kezdődik, majd a szakemberek által összeállított, egymásra épülő terápiával folytatódik. A jelenleg több mint ötvenfős csapat évente 2500 babát tud ellátni, azonban bármennyire is szeretnék, hozzájárulások hiányában kétséges, hogy idén is tudják-e folytatni a már megkezdett munkát.


Támogassa Ön is a Gézengúz Alapítvány munkáját!
Sok ezer veszélyeztetett fejlődésmenetű gyermek él országszerte, akiknek a jelenlegi egészségügyi és oktatási rendszer nem tudja megadni a fejlődéshez szükséges teljes körű szakmai segítséget, így a Gézengúz Alapítványnak most minden eddiginél nagyobb szüksége van az Ön adományára.
Kérjük, adója 1%-ával támogassa idén a Gézengúz Alapítványt, hogy folytathassa eddigi sikeres munkáját!


Adószám: 19650823-1-41
Bankszámlaszám:
10918001-00000411-38110018
További információ:
www.gezenguz.hu

 


Szülők lapja

Hírek, érdekességek

Szülők lapja


2012.02.10