Horoszkóp - November

Szigetiné Nagy Tímea

Hírek, érdekességek

Szigetiné Nagy Tímea


Hogyan alakul érzelmi életed ebben a hónapban? Mire számíthatsz a kapcsolatodban? Cikkünkből megtudhatod, mit ígérnek számodra a csillagok ebben a hónapban.

Kos (március 21. - április 20.)
A Kos számára ez a hónap érzelmi téren tartogathat váratlan fordulatokat, hullámhegyeket és hullámvölgyeket, különösen a hónap harmadik dekádjában. Nem kizárt, hogy olyasvalaki felé táplál gyengéd érzelmeket, akiről még maga előtt sem meri beismerni, hogy a párja lehet. Alaptermészetétől idegen módon, különösen nagy körültekintéssel célszerû eljárnia a Kosnak ebben az ügyben, mert nem lehetetlen, hogy az illető egy munkatársa, vagy olyan személy, akivel napi szinten találkozik, de kapcsolatuk eddig csak a mindennapi rutinra korlátozódott. Egészsége tekintetében a Kos jól teszi, ha megfogadja orvosai tanácsát, mert bár most még úgy érzi, hogy semmi baj sem érheti, később ezzel komoly kellemetlenségektől kímélheti meg saját magát.

Bika (április 21. - május 20.)
Ha a Bika jegy szülötte erre a hónapra kikapcsolódást, pihenést tervezett, akkor nem árt, ha mindent alaposan, jó előre eltervez. Mivel utálja a kellemetlen meglepetéseket, ezért tanácsos, ha különösen az utazáshoz kapcsolódó mûszaki előkészületekre fordít nagyobb figyelmet, nehogy egy váratlan hiba keresztülhúzza számításait. Különösen igaz ez, ha az utazást a hónap közepe tájára, vagy kicsivel azutánra tervezte. Pénzügyi téren vitába keveredhet olyan személlyel, akinek – ha közelebbről szemügyre veszi a helyzetet – valójában semmi köze nincs a Bika dolgaihoz. Eddig tanúsított higgadtságának, bölcs belátásának ezúttal is sok hasznát veheti.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Az Ikrek életében ebben a hónapban feltûnhet egy személy, akihez érzelmi téren szoros kapcsolat – nem feltétlenül szerelem – fûzte, és akivel hosszú ideje nem lépett kontaktusba. Ha mélyen magába néz, bizony még ott találja ezeknek az érzéseknek a parazsát. Az Ikrek ebben a hónapban szabadon dönthet, hogy mit szeretne kezdeni ezzel a helyzettel: nagy valószínûséggel lesz egy vagy-vagy szituáció, amiben csak tőle függ, hogy ez a parázs újból lángra lobban, vagy végleg elhamvad. Munkahelyén az Ikrek feszültségekre számíthat, amelynek okozója az lehet, hogy egy elvégzett feladatért ki arathatja le a babérokat. Jól teszi, ha ezt a dolgot nem veszi túlságosan komolyan, hiszen úgyis a hosszú távú munka az, ami igazán számít.

Rák (június 22. - július 22.)
A Rák jegy szülöttétől ebben a hónapban pénzt kérhetnek kölcsön, de legalábbis valamiféle nagyobb kiadásra számíthat, amely nem lesz teljességgel az ínyére. Előfordulhat, hogy a pénzt olyasvalaki kéri, akinek nem szívesen adna, vagy szívesen adna ugyan, de lehetőségei nem engedik túlterjeszkedni egy bizonyos határon. A Rákot különösen érzékenyen érintheti ez a kérdés, ha a szívességet egy családtag kéri. Nem szabad elfelejteni, hogy néha a kis segítség is segítség. Érzelmi téren olyan helyzetbe kerülhet ebben a hónapban, ami egészen felvillanyozza, megszédíti. Ha nincs párja, olyasvalaki kerülhet a képbe, akivel kockázatos lehet kapcsolatot kialakítani, mert esetleg nem teljesen független az illető, ugyanakkor éppen ez a veszély az, ami most teljesen lázba tudja hozni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
Az Oroszlán novemberben több ízben is olyan helyzetbe kerülhet, ahol az akaraterejére lesz szüksége, különösen a hónap elején. Nem lehetetlen, hogy nagyobb összegre tesz szert valahonnan, ez inkább lehet azonban valamiféle prémium, vagy jutalom, mint szerencsejátékon nyert nyeremény. Ugyanakkor nagy erővel támadhat a csábítás, hogy ezt az összeget olyasvalamire fordítsa, amiről a lelke mélyén tudja, hogy igazából nincs is rá szüksége. Családi életét illetően harmóniára, nyugalomra számíthat, egyedül munkája terén számíthat kellemetlenségekre: nem kizárt, hogy olyan rosszakarói vannak, akik nem a valódi arcukat mutatják az Oroszlán felé.

Szûz (augusztus 24. - szeptember 23.)
A Szûztől nem idegen a mértéktartás, és erre szüksége is lehet ebben a hónapban, ha meg akarja óvni egészségét. Mivel ezt a jegyet különösen érzékenyen érinthetik a gyomor bántalmai, nem árt odafigyelni, ha evésre vagy ivásra kerül sor. Bár a Szûz alapvetően nem az a típus, aki meggondolatlanul flörtölne, de ebben az időszakban olyan vénuszi energiaminőségek jelenhetnek meg, amelyek arra késztetik, hogy megmutassa nőiességének (vagy éppen férfiasságának) ezt a kihívóbb oldalát is. Mivel az ilyesmi ritkán marad eredmény nélkül, az Szûz okosan teszi, ha úgy vág bele ilyesfajta kalandokba, ha előtte mérlegeli, hogy mit nyerhet és mit veszíthet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)
Bár tél közeleg, a Mérlegek számára mégis ez lehet az év egyik leggyümölcsözőbb hónapja. Egyénfüggő, hogy mikor és milyen nagyságrendben, de a Mérleg számára most sok szerencsés alkalom, lehetőség adódhat, és nem csak anyagi téren. Még az is előfordulhat, hogy semmit sem kell tennie, mert a nyereség magától keletkezik. A szív ügyeit illetően is előnyös fordulatokra lehet számítani, de csak akkor, ha kellően odafigyel a jelekre: ha meglévő kapcsolatát felhőzték gondok, partnere lehet, hogy változtatni szeretne, csak nem tudja, hogy hogyan mondja el, ha pedig nincs párja, nem kizárt, hogy valaki most szeretne vallani az érzéseiről a Mérlegnek, ha alkalmat ad rá. Ha van olyan régóta halogatott levél, vagy más elküldendő üzenet, amit még nem írt meg, azt most a legcélszerûbb megírnia, mert ennek később még nagy jelentősége lehet.

Skorpió (október 24. - november 22.)
A Skorpiók többsége ebben a hónapban úgy érezheti, hogy ideje lenne kicsit visszavenni a tempóból, és ez nem is véletlen. Most olyan időtöltésekben találhatja meg a vágyott kikapcsolódást, amely valamilyen módon kötődik a természethez. Nem kell feltétlenül a természetbe látogatnia, az is elég lehet, ha a természetből származó anyagokkal dolgozik, vagy ilyenekkel veszi körül magát: lénye ezeket az energiákat különösen jól tudja most befogadni. Ha ebben a hónapban tanácsot kap egy baráttól, azt mindenképpen érdemes lehet megfogadnia, de legalábbis jól megfontolnia a Skorpiónak, mert az illető valóban a javát akarja. Munkahelyén is sikerekre számíthat, szerencsésebb esetben ez akár előléptetést is jelenthet, de nem kizárt az sem, hogy úgy nyilvánul meg, hogy képes megőrizni egzisztenciáját, miközben környezetében többeknek ez nem sikerül.

Nyilas (november 23. - december 21.)
Nem kizárt, hogy a Nyilast már régóta aggasztja egy elvégzendő feladat, és ez valósággal elszívja minden energiáját. Jól teszi, ha nem halogatja tovább, mert amikor nekivág, meglepődve fogja tapasztalni, hogy minden úgy megy, mint a karikacsapás. Nem árt azonban, ha most úgy jár el, ahogyan azt mindig is megszokta: ez a hónap semmiképpen sem kedvez a radikális újításoknak. Ha olyan dolgokról kell szót váltson másokkal, amelyek a másik felet érzékenyen érinthetik, a Nyilasnak célszerû tapintatosnak és óvatosnak lennie, mert ha nem vigyáz, könnyen megbánthat valakit.

Bak (december 22. - január 20.)
Bár a Bak alapvetően nem szárnyaló kreativitásáról híres, most mégis olyan uránuszi energiák szüremlenek be, amelyektől megtáltosodhat. Ha van régóta dédelgetett ötlete, terve, ez a hónap alkalmat adhat rá, hogy belevágjon, vagy ha nem is, arra mindenképpen, hogy foglalkozzon vele egy kicsit, és részletesebben kidolgozza. A planéták üzenete az lehet, hogy ebben az időszakban – természetétől kissé függetlenedve – ne töprengjen túlságosan sokat semmin, mert a most még hajmeresztőnek tûnő ötletek is beválhatnak és akár nagyot is fordíthatnak élete alakulásán. Azoknak a Bakoknak, akiknek nincs párjuk, ez a hónap szerelmet is hozhat, ráadásul olyat, ami – ha nem is egy életre – de igen sokáig bearanyozhatja mindennapjaikat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Ha a Vízöntő úgy érzi, hogy nincs honnan ötletet merítenie valamihez, akkor ebben a hónapban azzal járhat a legjobban, ha elutazik valahová, akár csak rövid időre is. Nem a pihenés vagy a kikapcsolódás lesz a lényeg, hanem maga az utazás vagy a hely, ahová ellátogat, adhat egy olyan inspirációt, amiből lendülete még sokáig táplálkozhat. Azok a Vízöntők, akik nem foglalkoztak kellőképpen az egészségükkel, különösen, ami a táplálkozást illeti, előfordulhat, hogy problémákkal szembesülnek, szerencsére ez semmi komolyat nem fog jelenteni, de nem zárható ki, hogy munkájában nyújtott teljesítményére kihatással lesz.

Halak (február 20. - március 20.)
A Halaknak november hónap folyamán olyan kapcsolatok kialakítására adódhat alkalma, amelyek elsősorban a munkájára vagy anyagi helyzete alakulására lesz pozitív kihatása, különösen, ha pénzügyileg a maga ura. Vigyázni kell azonban, mert lesz – vagy lehet – olyan ezek közül a személyek közül, aki csak blöfföl, és valójában a saját nyereségét szeretné növelni a Halak kárára. Érzelmi téren a Halak most idegenkedhet az elköteleződéstől, ezt az időszakot diszharmonikus energiák hatják át. Nem kizárt, hogy figyelmét elsősorban a család köti majd le, főként, ami a szüleivel kapcsolatos dolgokat illeti.


Babahoroszkóp >>
Szülőhoroszkóp >>


Szigetiné Nagy Tímea

Hírek, érdekességek

Szigetiné Nagy Tímea


2012.10.29