Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Van egy kérdésed a jövődről? - a kérdőasztrológus megmondja a választ - Szülők Lapja

Van egy kérdésed a jövődről? - a kérdőasztrológus megmondja a választ


Naponta több kérdés foglalkoztat bennünket, egy részükkel csak gondolati szintig jutunk, de vannak olyanok is, amelyeket valamilyen formában felteszünk környezetünknek. Ezekre sem minden esetben kapunk meggyőző és megnyugtató választ, pedig milyen jó lenne, mert megszűnnének felesleges félelmeink, szorongásaink, melyek bizonytalanságban tartanak.

Szerző: Szántó József
2013-04-10
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Lehetnek eldöntendő kérdéseink:
• Botev, vagy Padányi általános iskolába menjen a gyerek?
• Balettre, vagy kézilabdára járjon a kislányom?
• A, vagy B ajándéknak örülne jobban?
• Sikerült-e a vizsgám?

Előfordulnak nagyobb horderejű kérdések:
• Megmenthető-e még a házasságom?
• Mennyire stabil a munkahelyem?
• Maradjak a jelenlegi munkahelyemen, vagy fogadjam el a felkínált lehetőséget?
• Hova menjek nyaralni, Balatonhoz, vagy külföldre?

Ilyen, és hasonló kérdésekre adhatja meg a választ a kérdőasztrológia
Minél egyszerűbben tesszük fel a kérdést, annál világosabb és pontosabb lesz a válasz. A kérdőasztrológia nem újkeletű kitalált technika, ez az ősi tudás több mint 200 éve eltűnt a modern irányzatok következtében, napjainkban kerülhet ismét méltó helyére.
A kérdőasztrológia nem helyettesíti a hagyományos asztrológiát, csak kiegészíti. Az asztrológia olyan önismereti eszköz, amely rávilágít belső működésünkre és életvezetési tanácsokkal lát el. Jelen sorsunkat a múltban mi magunk teremtettük, rajtunk áll, mit kezdünk vele a jelenben. Sorsunk határtalan lehetőséget tartogathat, még akkor is, ha éppen a jelen néha nehéznek tűnik. Az életben tapasztalt nehézségek nem ellenünk, hanem értünk vannak.

Tehát miután megismertük sorsunkat, sorsfeladatunk körvonalait, és megpróbálunk ennek szellemében élni, már nyugodt szívvel fordulhatunk kérdőasztrológushoz. A kérdő horoszkóp a valóság pillanatára készül el.  E technikának az egyszerűsége abban rejlik, hogy nincs szükség a kérdező pontos születési idejére, mert a válasz kulcsa abban a pillanatban rejlik, amikor a kérdés elhangzik. A kérdő képletek a kérdező valós helyzetét írják le, segítségével következtetéseket lehet levonni. A kérdőasztrológia speciális és konkrét kérdésekre tud egyszerűen és gyorsan választ adni. Olyan kérdések megválaszolására alkalmazható, amelyekben a kérdező személyesen érintett, és az élet bármely területére vonatkozhat: szólhat emberi kapcsolatokról, szerelemről, magánéleti és szakmai sikerekről, anyagi javakról, egészségről, barátokról, hobbiról, boldogulásról, utazásokról, tanulmányokról, és minden egyébről.

Címkék: kérdőasztrológia, kérdés, válasz, asztrológia

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
hirdetés

Babát szeretnétek?

Babát szeretnétek?
Ovuláció kalkulátorunkkal könnyen kiszámolhatjátok, hogy mikor van rá a legnagyobb esélyetek! Tovább a kalkulátorra >>

 
vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Melyik asztrológiai jegyhez milyen öltözködési stílus illik?

Nem is gondolnánk, hogy milyen sok stylist és divattervező gondolkodik „asztrológiában” is, amikor bemutatóra készül vagy kollekció tervezéséhez fog.

tovább a cikkre
Hogyan segít az asztrológia?

Az asztrológia a horoszkópelemek jellemzőinek és összefüggéseinek tapasztalati úton történő megismerésén alapuló tudomány, amelynek célja, hogy feltárja a meghatározott helyet és időpontot jellemző energiaminőségeket, valamint ezek változását.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Sajtban sült karfiol

Sajtban sült karfiol

Egytálételek >>
12 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: 150 g karfiol 2 tojás 30 g reszelt sajt 30 g vaj só szerecsendió zsemlemorzsa

Recept:

A karfiolt puhára főzzük, majd leszűrjük. A tűzálló tálat margarinnal kikenjük és zsemlemorzsával meghintjük. A tojást a vajjal és a sajttal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a főtt karfiolt. Ezután tűzálló tálba öntjük és a sütőben megsütjü(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Igazságügyi mediátor felkérése egyszerű szabályok mentén!

Nagyön örülök, hogy a párkapcsolata válságában legalább személyem kiválasztásában egyet tudnak érteni! Ez jó hír Önöknek!

Bejelentkezésre a névjegyemen látható telefonon 06-305-992-842 van mód napközben!


Reálmediátor tevékenység (RM) a Felek közötti vita bírósági per kiváltásával történő megoldása! Sokezer ügyféltalálkozó nyomán dolgoztuk ki.Eredménye a válások körüli egyezségek.

Nem szívesen írok árakat, de a tájékoztatás és kérdése fontos nekem!


Mediáció esetében óvakodni érdemes az alacsony munkadíjtól a hírdetésekben - mert az bizonytalanságról, rutintalanságról, részképzettségről árulkodik.


Egy válás mediációja, a bírósági vagyonmegosztás kiváltása munkaigényes és felkészültséget igénylő igazságügyi mediátori feladat!


Tudom pontosabbra gondolt ezért jelzem, hogy egy reálmediátori találkozó és feldolgozó alkalom általában 75.000Ft-90.000Ft közé esik.
Időben ez 3-4 órát jelent a szükséges írásos nyilatkozatokkal, külön rövid kaukusz ülésekkel.


Vesse össze a vagyonmegosztási perek akár több millió forintos több évre terjedő költségével a láthatja a bírósági per kiváltása reálmediátorral olcsóbb, időtakarékosabb!

Ezt olvastad már? [x]
Gyermekprogramok

Meseolvasás online: 3 szuper ötlet, ha rábíznád az esti mese olvasását másra - és már unod is az otthoni mesekönyveket

vissza vissza