Főoldal > Cikkek > Hírek, érdekességek > Nagy döntés előtt állsz? Segít a kérdőasztrológus - Szülők Lapja

Nagy döntés előtt állsz? Segít a kérdőasztrológus


Kérdőasztrológiában a legfontosabb, hogy lényegre törően és egyszerűen tudjunk kérdezni. A jól megfogalmazott kérdés már fél siker. Vegyük például azt az esetet, amikor el szeretnénk adni egy ingatlant. „El tudom adni a családi házamat?”

Szerző: Szántó József
2013-06-24
Forrás: Szülők lapja
Share on Tumblr
kuldeskuldeskuldeskuldes
vonal

Hogyan kérdezzünk a kérdőasztrológustól?

Egyszerű, lényegre törő kérdés

Kérdőasztrológiában a legfontosabb, hogy lényegre törően és egyszerűen tudjunk kérdezni. A jól megfogalmazott kérdés már fél siker. Vegyük például azt az esetet, amikor el szeretnénk adni egy ingatlant. „El tudom adni a családi házamat?” Jön a válasz, hogy nem.  Ezt a nemleges választ ki lehet küszöbölni azzal, hogy konkrétabban kérdezünk. „Az idén el tudom adni a családi házamat 20 millió Ft-ért?” Ebben az esetben már a kérdőképlet megmutathatja, hogy egyáltalán lenne-e érdeklődő a házra és annak megfelelne-e a kért összeg. Amennyiben a vevőnek nem jó az eladási ár, még mindig lehet belőle engedni és akkor nem kell éveket várni egy olyan vevőre, aki csak mondjuk, 18 milliót adna érte.
A másik oldalról nézve, ha lakást szeretnénk venni. „A kiszemelt lakás megfelelne nekem?” A képlet megmutathatja, hogy a kiszemelt lakás ára és a lakás minősége egyensúlyban van-e, van-e a lakásnak valami rejtett hibája, esetleg magas a fenntartási költsége, vagy a lakás vételárán felül tartozik még hozzá valami rejtett költség. Arra is fény derülhet, hogy ez a lakás mennyire lesz nekünk jó, kényelmes, mennyire fogjuk szeretni, és nem utolsó sorban az is kiderülhet, hogy az eladó hajlandó-e engedni az árból.

A szülők a gyerekeikről kérdeznek
Szülők leggyakoribb kérdései a gyerekeikre vonatkoznak. Az óvoda-, iskolaválasztástól kezdve, a különböző szabadidős és sporttevékenységeken keresztül, egészen a táborok kiválasztásáig.
Sok felesleges energiától és lelki töréstől megkímélhetjük magunkat és gyermekünket azzal, hogy ilyen esetekben rákérdezünk dolgokra. „Melyik iskola lenne jó a gyermekemnek?” A képlet megmutathatja, hogy mennyire erős az iskola, a gyerekünknek való-e, és hogy mennyire fogja szeretni. Ha csak egy iskolára kérdezünk rá, akkor a válaszból el lehet dönteni, hogy jó-e, vagy másikat kell választani. Amennyiben több iskolára is rákérdezünk egyszerre, akkor optimális esetben ki lehet szűrni a legjobb megoldást.
Másik eset lehet egy sportág kiválasztása. Rengeteg sportág létezik, vannak olcsó és nagyon drága finanszírozásúak is, nem mindegy, hogy mire fordítjuk a pénzt. „Jó lesz-e a gyerekemnek a kézilabda, vagy járjon balettra?” A képletből látszódni fog, hogy melyik tevékenység áll közelebb a gyerekhez, mennyi veszélyt rejt egyik, vagy másik, megmutatja az edző és a gyerek kapcsolatát is.

Mit kell tudnia a kérdőasztrológusnak?
A kérdőasztrológusnak szüksége van bizonyos információkra, nagyon fontos a kérdés mögött rejtőző háttérinformáció, és ezt mindenképpen meg kell osztani vele, nem érdemes valótlan dolgokat állítani, tesztelés címén. A kérdőasztrológus a kérdésből indul ki, a képlet mondanivalója és a kapott háttérinformáció segítségével vezet le minden következtetést. A képletekben rejlő üzenetek sokszor elárulják azt, hogy jobban kell figyelnie, vannak intő jelek, amikor valami nem stimmel, de az asztrológus alapjában megbízik a kérdezőben, nem feltételez csapdát.

Tehát bátran javaslom, hogy aki tudja, használja ki a kérdés mögött rejlő igazság kiderítését a kérdőasztrológia segítségével.

Címkék: kérdőasztrológus, asztrológia, kérdés, kérdez, szülő, gyerek

Feliratkozás hírlevélre

Érdekesnek találtad ezt a cikket? Ha nem szeretnél lemaradni hasonló cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre.

Email*
Név*
hirdetés

Babát szeretnétek?

Babát szeretnétek?
Ovuláció kalkulátorunkkal könnyen kiszámolhatjátok, hogy mikor van rá a legnagyobb esélyetek! Tovább a kalkulátorra >>

 
vonal

[x] hirdetés

OLVASD EL EZT IS!

Van egy kérdésed a jövődről? - a kérdőasztrológus megmondja a választ

Naponta több kérdés foglalkoztat bennünket, egy részükkel csak gondolati szintig jutunk, de vannak olyanok is, amelyeket valamilyen formában felteszünk környezetünknek. Ezekre sem minden esetben kapunk meggyőző és megnyugtató választ, pedig milyen jó lenne, mert megszűnnének felesleges félelmeink, szorongásaink, melyek bizonytalanságban tartanak.

tovább a cikkre

Vissza az előző oldalra

hirdetés

[x] hirdetés

Legnépszerűbb

Videók

Recept ajánlatunk

Reszelt sajt főzelékkel

Reszelt sajt főzelékkel

Feltétek a főzelékhez >>
9 hónapos kortól. >>

Hozzávalók: Sajt (ha nincs allergiás a családban) Főzelék

Recept:

Trappista, óvári és ementáli sajt a legalkalmasabb. A sajtot lereszeljük, majd a kész forró főzelékhez adjuk.

A fehérje tartalma nagyobb, mint a sovány húsoké!

 

(...) tovább a teljes recepthez...


Webáruház ajánló

Ha nem jön a baba

Ha nem jön a baba

2 400 Ft.-

Megnézem

Pocakosnapló

Pocakosnapló

2 800 Ft.-

Megnézem

Legfrissebb szakértői válasz

Pásztor Klára

Pásztor Klára

Jogviták megoldásai - Bírósági perek kiváltása (családjog-betegjog-ingatlan és kártérítések vitái)

tovább a szakértőhöz >>

Szétköltözés, vagy megosztás a használatban?

Sok fontos részlet bújik meg a leírt helyzetben!


Első, hogy lehetőleg, szakembereink segítségével a kommunikáció egy szintjéhez vissza érdemes térni!


Viszonylag nem jellemző, hogy a nő szoruljon ki egy ingatlanból!


Készséggel várjuk Önt kollégáinkkal a használat megosztása témájában, gyakorlati lépésekkel!


Team munka, peres és nem peres gyakorlat egy helyen!
Ezt olvastad már? [x]
Hivatalos ügyek

Tanévkezdés 2020: Erre kell készülni az iskoláknak szeptember 1-től - Miért lenne jó megoldás a hibrid oktatás?

vissza vissza