Nagy döntés előtt állsz? Segít a kérdőasztrológus

Szántó József

Hírek, érdekességek

Szántó József


Kérdőasztrológiában a legfontosabb, hogy lényegre törően és egyszerűen tudjunk kérdezni. A jól megfogalmazott kérdés már fél siker. Vegyük például azt az esetet, amikor el szeretnénk adni egy ingatlant. „El tudom adni a családi házamat?” Hogyan kérdezzünk a kérdőasztrológustól?

Egyszerű, lényegre törő kérdés

Kérdőasztrológiában a legfontosabb, hogy lényegre törően és egyszerűen tudjunk kérdezni. A jól megfogalmazott kérdés már fél siker. Vegyük például azt az esetet, amikor el szeretnénk adni egy ingatlant. „El tudom adni a családi házamat?” Jön a válasz, hogy nem.  Ezt a nemleges választ ki lehet küszöbölni azzal, hogy konkrétabban kérdezünk. „Az idén el tudom adni a családi házamat 20 millió Ft-ért?” Ebben az esetben már a kérdőképlet megmutathatja, hogy egyáltalán lenne-e érdeklődő a házra és annak megfelelne-e a kért összeg. Amennyiben a vevőnek nem jó az eladási ár, még mindig lehet belőle engedni és akkor nem kell éveket várni egy olyan vevőre, aki csak mondjuk, 18 milliót adna érte.
A másik oldalról nézve, ha lakást szeretnénk venni. „A kiszemelt lakás megfelelne nekem?” A képlet megmutathatja, hogy a kiszemelt lakás ára és a lakás minősége egyensúlyban van-e, van-e a lakásnak valami rejtett hibája, esetleg magas a fenntartási költsége, vagy a lakás vételárán felül tartozik még hozzá valami rejtett költség. Arra is fény derülhet, hogy ez a lakás mennyire lesz nekünk jó, kényelmes, mennyire fogjuk szeretni, és nem utolsó sorban az is kiderülhet, hogy az eladó hajlandó-e engedni az árból.

A szülők a gyerekeikről kérdeznek
Szülők leggyakoribb kérdései a gyerekeikre vonatkoznak. Az óvoda-, iskolaválasztástól kezdve, a különböző szabadidős és sporttevékenységeken keresztül, egészen a táborok kiválasztásáig.
Sok felesleges energiától és lelki töréstől megkímélhetjük magunkat és gyermekünket azzal, hogy ilyen esetekben rákérdezünk dolgokra. „Melyik iskola lenne jó a gyermekemnek?” A képlet megmutathatja, hogy mennyire erős az iskola, a gyerekünknek való-e, és hogy mennyire fogja szeretni. Ha csak egy iskolára kérdezünk rá, akkor a válaszból el lehet dönteni, hogy jó-e, vagy másikat kell választani. Amennyiben több iskolára is rákérdezünk egyszerre, akkor optimális esetben ki lehet szűrni a legjobb megoldást.
Másik eset lehet egy sportág kiválasztása. Rengeteg sportág létezik, vannak olcsó és nagyon drága finanszírozásúak is, nem mindegy, hogy mire fordítjuk a pénzt. „Jó lesz-e a gyerekemnek a kézilabda, vagy járjon balettra?” A képletből látszódni fog, hogy melyik tevékenység áll közelebb a gyerekhez, mennyi veszélyt rejt egyik, vagy másik, megmutatja az edző és a gyerek kapcsolatát is.

Mit kell tudnia a kérdőasztrológusnak?
A kérdőasztrológusnak szüksége van bizonyos információkra, nagyon fontos a kérdés mögött rejtőző háttérinformáció, és ezt mindenképpen meg kell osztani vele, nem érdemes valótlan dolgokat állítani, tesztelés címén. A kérdőasztrológus a kérdésből indul ki, a képlet mondanivalója és a kapott háttérinformáció segítségével vezet le minden következtetést. A képletekben rejlő üzenetek sokszor elárulják azt, hogy jobban kell figyelnie, vannak intő jelek, amikor valami nem stimmel, de az asztrológus alapjában megbízik a kérdezőben, nem feltételez csapdát.

Tehát bátran javaslom, hogy aki tudja, használja ki a kérdés mögött rejlő igazság kiderítését a kérdőasztrológia segítségével.

Szántó József

Hírek, érdekességek

Szántó József


2013.06.24